Aktualitātes › 27. augustā norisināsies paneļdiskusija “Partnerība”

11/08/2020

Starptautiskā māsu un vecmāšu gada 2020 ietvaros šī gada 27. augustā no pulksten 10.00 līdz 12.00 norisināsies paneļdiskusija “Partnerība”, kam varēs sekot līdzi Latvijas Māsu asociācijas vai Latvijas Vecmāšu asociācijas Facebook lapās, kā arī aicinām piedalīties klātienē.

Ikviens interesents, kurš vēlas klātienē piedalīties paneļdiskusijā, tiek aicināts nosūtīt e-pastu uz birojs@masuasociacija.lv līdz šī gada 24. augustam.

Horizontālā integrācija jeb sadarbība ir spējusi nodrošināt augstas kvalitātes veselības un aprūpes pakalpojumus, veidojot pārvaldītus klīniskos tīklus.  Tā kā sabiedrības cerības pieaug un personiskās vajadzības ir sarežģītas, veselības un sociālās aprūpes tīkli nākotnē būs vairāku aģentūru sadarbība, dažādu partneru organizācija.

Partnerība vienmēr ir veiksmīga un efektīva, ja divas vai vairākas neatkarīgas struktūras strādā kopā, lai sasniegtu efektīvākus rezultātus, kādi tie varētu būt, ja strādātu atsevišķi. 🤝