Aktualitātes › Informācija par pieaugušo izglītības e-platformu EPALE

08/01/2021

Aicinām pievērst uzmanību EPALE – pieaugušo izglītības e-platformai, kas veido saturu, kas ir aktuāls pieaugušo izglītotājiem un citiem interesantiem.

EPALE ir Eiropas Komisijas veidota, atvērta lapa, kur ir pieejami gan mūsu, gan pašu lietotāju ievietoti raksti, jaunumi, blogi, notikumi, kā arī resursi par pieaugušo izglītību. Šajā platformā arī var meklēt partnerus, kā arī publicēt savus projektu rezultātus (tas ir aktuāli, ja ir nepieciešama publicitāte).

Jebkurš reģistrēts lietotājs EPALE var ievietot savus zinātniskos/pētnieciskos/pieredzes stāstus un rakstus, ziņas par pasākumiem, kalendāra ierakstus, un mēs, ja tas atbilst tēmai, to varam pārtulkot angliski un vāciski, lai sasniegtu vēl plašāku auditoriju. Tāpat, ja zināt noderīgus resursus (piem., dažādi materiāli par izglītības tēmu Jūsu jomā),  varat ievietot  tos resursu sadaļā.

Var teikt, ka EPALE platforma ir materiālā un tīklošanās bāze, domājot par pieaugušo izglītību. Nedrīkst aizmirst, ka portālā ir 38 valstis vairāk nekā 30 valodās, līdz ar to aptverto cilvēku skaits ir milzīgs, it sevišķi, ja materiāls ir aktuāls.

Visi EPALE materiāli, semināri, vebināri ir bez maksas,  bet par dalību semināros tiek izsniegti apliecinājumi.

Iesakām sekot sociālajā vietnē Facebook, kā arī iepazīties ar jaunumu vēstulēm, lai nepalaistu garām aktuālos pasākumus.

Tāpat esam atvērti sadarbības piedāvājumiem – aicinām kļūt par EPALE vēstnešiem, par ko arī slēdzam līgumu. Ja Jūs tas interesē, lūdzu, uzrakstiet man, lai varam izrunāt detaļas un vienoties par labāko un ērtāko veidu.

Šeit varat iepazīties ar EPALE 2020. gadā paveikto.