Aktualitātes › 8.Reto slimību konference notiks : sestdienā un tiešsaistē!!!

21/04/2020

Informējam, ka saistībā ar ārkārtas situāciju ir izmaiņas 8.Reto slimību konferences norisē. Konference notiks nedēļu vēlāk: sestdienā un tiešsaistē:

• Datums: sestdiena, 25.aprīlis
  • Laiks: 10:00-15:00
  • Vieta:  tiešsaistē. Informācija par pieslēgšanās iespējām, visiem reģistrētajiem konferences dalībniekiem, tiks izsūtīta aptuveni pēc nedēļas.
  • Programma: Programmā iekļauta papildus lekcija “COVID-19 un sirds”.
  • Sertifikāti:  tiešraidē konferenci varēs vērot arī nereģistrējoties dalībai, bet ja vēlaties saņemt sertifikātu ar tālākizglītības punktiem, lūdzam iepriekš reģistrēties konferences dalībai euportālā.

Konferences mērķis ir ārstiem, medicīnas speciālistiem un medicīnas studentiem sniegt zināšanas par retajām slimībām un to diagnostikas un ārstēšanas iespējām Latvijā. Konference pamatā būs veltīta kardiomiopātijām, iepazīstot kardiomiopātiju kā reto slimību un apskatot klīniskos gadījumus dažādās tās izpausmēs. Konferences programma, reģistrācija un papildus informācija – pieejama konferences mājas lapā: http://www.rssa.lv/reto-slimibu-konferences/

Vēlot radošu un iedvesmojošu pavasari,

Jūsu RSSA