Aktualitātes › Atjaunoti zāļu riska mazināšanas izglītojošie materiāli zālēm Gilenya (fingolimodum).

02/12/2019

GILENYA grutniecibas atgadinajuma kartite v 1.1 RMP v 16.1GILENYA Informacija veselības aprūpes speciālistiem_v5.0_RMP v 16.0GILENYA vecakiem un aprupetajiem v 2.1_ RMP v 16.1Gilenya_NPI_II-053_2019-09 LV CLNAicinām iepazīties ar atjaunotiem zāļu riska mazināšanas izglītojošiem materiāliem zālēm Gilenya (fingolimodum).

Šie materiāli paredzēti veselības aprūpes speciālistiem, pacientiem, kā arī viņu vecākiem un aprūpētājiem, lai mazinātu un novērstu ar zāļu lietošanu saistītos riskus.

Materiālus ir izstrādājuši zāļu reģistrācijas apliecības īpašnieki zālēm, kam noteikti papildu riska mazināšanas pasākumi.

Materiālu saturs un tiecamauditorija ir saskaņota Zāļu valsts aģentūrā 24.10.2019, vēstule Nr.2-21/2074.

Vairāk par zāļu riska mazināšanas izglītojošiem materiāliem varat uzzināt Zāļu valsts aģentūras mājas lapā.

Pacienta vadlīnijas

Grūtniecības atgādinājuma kartīte