Aktualitātes › Atvērta pieteikšanās 2019.gada HOPE pieredzes apmaiņas programmai!

26/09/2018

Eiropas slimnīcu un veselības aprūpes asociācija (European Hospital and Healthcare Federation – HOPE) jau 38.reizi organizē Pieredzes apmaiņas programmu (http://www.hope.be/programme-2019/). 2019. gada programmas norises laiks no 6. maija līdz 4. jūnijam un noslēgsies ar visiem dalībniekiem kopīgu konferenci, kas norisināsies no 2. līdz 4. jūnijam.

Šī četru nedēļu programma paredzēta veselības aprūpes profesionāļiem ar vismaz trīs gadu darba pieredzi un vadītāja pienākumiem. Programmas dalībniekiem ir iespēja gūt pieredzi par veselības aprūpes sistēmu, dažādu profilu ārstniecības un aprūpes pakalpojumu nodrošināšanu, vadības procesiem, struktūru un darba organizācijas veidiem kādā no Eiropas Savienības dalībvalstīm. 2019. gada pieredzes apmaiņas programmas vadošā tēma ir Evidence-informed decision making in healthcare management”.

Pieredzes apmaiņas programma nozīmē to, ka dalībnieki no valsts dodas pieredzē uz citu valsti, kā arī to, ka ir slimnīcas (host hospitals), kuras uzņem citu valstu dalībniekus pieredzes gūšanai savā organizācijā, tāpēc aicinu pieteikties slimnīcas, kuras būtu ieinteresētas programmas ietvaros uzņemt citu valstu dalībniekus un darboties kā host hospital.

Dalībniekus uzņemošā slimnīca nodrošina bezmaksas naktsmītni un ēdināšanu par brīvu vai pieņemamām cenām. Dalībniekam (dalībnieka organizācijai) jāsedz ceļa izdevumi un reģistrācijas maksa noslēguma konferencei, kas ir aptuveni 300 EUR.

Pieteikties dalībai programmā var līdz 2018.gada 31.oktobrim. Pieteikšanās notiek, aizpildot un iesniedzot (nosūtot elektroniski un papīrformātā) parakstītus pieteikumus HOPE pieredzes apmaiņas koordinatorei Evijai Palčejai, VSIA „Bērnu klīniskā universitātes slimnīca”, Vienības gatve 45, LV-1004; e-pasts evija.palceja@bkus.lv.

Pieteikumu veidlapas (P1 un P2 – dalībniekiem, kuri vēlas doties pieredzē un H1 – slimnīcām, kuras vēlas būt dalībniekus uzņemošās – host hospitals) pieejamas HOPE organizācijas mājas lapā http://www.hope.be/programme-2019/  .

Īpašs paldies pagājušajā gadā dalībniekus uzņemošajām slimnīcām: Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai, P.Stradiņa KUS, Vidzemes reģionālajai slimnīcai, Liepājas reģionālajai slimnīcai, Strenču psihoneiroloģiskajai slimnīcai, Rīgas austrumu klīniskajai universitātes slimnīcai!

Aicinu pievienoties arī citas slimnīcas! Jautājumu gadījumā – zvaniet, rakstiet programmas koordinatorei E.Palčejai.

Ar cieņu,

Evija Palčeja,