Aktualitātes › Bezmaksas tiešraide sabiedrības forumam “Cexit”

27/04/2020

Veselības joma vienmēr, un it īpaši šobrīd, ir daudz vairāk nekā tikai darbs. Šodien katram no mums līdztekus atbildīgajam darbam, ir jāiedrošina līdzcilvēkus būt saprotošiem, spēt pieņemt pārmaiņas un meklēt ceļu ārā no krīzes, no nepieredzētas situācijas.

Esam sagatavojuši Latvijas veselības jomas speciālistiem īpašu notikumu – bezmaksas tiešraidi sabiedrības forumam “Cexit” (sadarbībā ar SEB banku un Rimi), kas notiks ceturtdien, 30. aprīlī. Foruma mērķis ir sniegt praktisku informāciju, metodes un paņēmienus, lai mēs kā indivīdi, organizācija un sabiedrība kopumā spētu atbilstoši situācijai vadīt un mainīt savu sabiedrisko, profesionālo, kā arī personīgo dzīvi.

Īsā instrukcija – tiešraide tiks pārraidīta Facebook, aicinām mediķus pievienoties slēgtai grupai facebook.com/groups/cexit.lv ar piekļuves kodu “VM10CX”.

Detalizētu informāciju par forumu, lektoriem, programmu un piekļuvi foruma tiešraidei atradīsiet šajā dokumentā.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties, rakstot annija@cexit.lv.

Uz tikšanos tiešraidē!