Aktualitātes › EFN : July-August-September 2020

22/07/2020

Cienījamie EFN locekļi un kolēģi!

Mūsu EFN locekļu un EFN komandas vārdā es vēlētos izteikt mūsu kopīgo sirsnīgo pateicību, apbrīnu un pastāvīgo apņemšanos, ko paveica mūsu neticamās un profesionālās  medicīnas māsas. Viņas nerimstoši rūpējās par miljoniem pilsoņu nepieredzēti sarežģītos laikos COVID-19 pirmā viļņa laikā, vienlaikus gatavojot un stiprinot mūsu veselības aprūpes sistēmas iespējamiem nākotnes viļņiem. Neskatoties uz acīmredzamo resursu un līdzekļu trūkumu daudzās ES valstīs, mūsu medmāsas ar izcilu profesionalitāti, apņēmību, kompetenci un inovācijām darīja visu iespējamo, lai kontrolētu pandēmiju un maksimāli palielinātu pacienta veselības aprūpes rezultātus un atveseļošanās procesus.

Ar lielu lepnumu un pazemību mēs pateicamies katrai medmāsai par nesavtīgo un dzīvību glābjošo darbu, lai aizsargātu mūsu kopienu veselību un nodrošinātu aprūpi, līdzjūtību un mierinājumu tiem, kuri zaudēja dzīvību, un viņu ģimenēm.

Vairāk EFN Update – July-August-September 2020