Aktualitātes › ES Interreg Central Baltic projekta  “Māsu izglītības attīstība” Helsinkos, Somijā

07/10/2019

Ielūdzam Jūs piedalīties ES Interreg Central Baltic projekta  “Māsu izglītības attīstība” (NURED – Nurse education development, CB399) noslēguma seminārā (bez maksas) “The Home-Care Jigsaw: Bridging the pieces together in the Baltic Sea Region”. Dalība ir iespējama klātienē (Helsinki, Somija) vai online tiešraidē. Neatkarīgi no tā, vai apmeklēsiet semināru klātienē vai izmantosiet tiešraidi, reģistrējieties tiešsaistē līdz 30.10.2019. vietnē www.lyyti.fi/reg/nured.

Lūgums izplatīt informāciju, informējot kolēģus un citus interesentus par ES Interreg Central Baltic projekta  “Māsu izglītības attīstība” (NURED – Nurse education development, CB399) noslēguma semināru.

Pasākuma norises laiks: 2019. gada 14. novembrī, plskt. 10.00-16.00 (pēc vietējā laika).Pasākuma norises vieta: Arkādas pielietojamo zinātņu universitāte, Somija, Helsinki (Arcada UAS (Jan-Magnus Janssons plats 1, 00560 Helsinki Finland).

Pasākuma infolapa pielikumā!

Uzziniet vairāk par NURED vietnē rdi.arcada.fi/nured, Facebook (NUREDBaltic) un bloga vietnē inside.arcada.fi/nured Nured_Seminar