Aktualitātes › “Grozījumi Ministru kabineta 2012.gada 18.decembra noteikumos Nr. 943 „Ārstniecības personu sertifikācijas kārtība””

16/01/2020

Informējam, ka Veselības ministrija izsludina sabiedriskajai apspriedei Ministru kabineta noteikumu projektu “Grozījumi Ministru kabineta 2012.gada 18.decembra noteikumos Nr. 943 „Ārstniecības personu sertifikācijas kārtība”” (turpmāk – noteikumu projekts) http://www.vm.gov.lv/lv/aktualitates/sabiedribas_lidzdaliba/sabiedriska_apspriede/

Noteikumu projekta mērķis ir samazināt administratīvus šķēršļus ārstniecības personu sertifikācijas eksāmenu kārtošanā. Noteikumu projekts paredz noteikt, ka atkārtotu sertifikācijas eksāmenu var kārtot pēc trīs mēnešiem (pašlaik pēc gada).

Pielikumā: Noteikumu projekts un anotācija skatīt šeit

Lūdzam iepazīties ar izstrādāto noteikumu projektu šeit

Pieteikšanās sabiedriskajai apspriedei un priekšlikumu, iebildumu iesniegšana līdz 29.janvārim Nozares cilvēkresursu attīstības nodaļas vecākai ekspertei Dacei Rogai pa e-pastu: dace.roga@vm.gov.lv. Tālrunis saziņai 67876093.

Sabiedriskā apspriede Veselības ministrijā 31.janvārī plkst.10:00 (309.telpa, 3.stāvs).