Aktualitātes › I.VIŅĶELE: Ir panākta vienošanās turpināt uzsāktās iniciatīvas un aktīvi sadarboties ar mērķi panākt ārstniecības personu darba samaksas palielinājumu.

16/06/2020

”Veselības ministrija, Izglītības un zinātnes ministrija un Finanšu ministrija 2020.gada 29.aprīlī ir saņēmušas Latvijas Ārstu biedrības prezidentes Dr. Ilzes Aizsilnieces, Latvijas Māsu asociācijas viceprezidentes Ilzes Ortveinas, Latvijas Jauno ārstu asociācijas valdes priekšsēdētāja Dr. Kārļa Rācena, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības priekšsēdētājas Ingas Vanagas un Latvijas izglītības vadītāju asociācijas priekšsēdētāja Rūdolfa Kalvāna kolektīvo vēstuli (turpmāk – Vēstule)./…/

2020.gada 6.maijā ir notikusi Veselības nozares stratēģiskās padomes sēde, kurā tika apspriesti aktuālie veselības nozares politikas jautājumi. Savukārt 27.maijā Veselības ministrijā ir notikusi tikšanās ar Latvijas Ārstu biedrības, Latvijas Māsu asociācijas un Latvijas Jauno ārstu asociācijas pārstāvjiem, lai pārrunātu aktivitātes, kas ir saistītas ar jauno ārstniecības personu atalgojuma modeli. Ir panākta vienošanās turpināt uzsāktās iniciatīvas un aktīvi sadarboties ar mērķi panākt ārstniecības personu darba samaksas palielinājumu.”

Pilna vēstule lasāma šeit