Aktualitātes › KONFERENCE “LĪDERĪBA MĀSAS PRAKSĒ – JAUNIEM IESPAIDIEM UN IDEJĀM” PĀRCELTA UZ 13.11.2020.

12/03/2020

Laikā, kad pasaulē koronavīrusa (COVID-19) izplatība ir sasniegusi pandēmijas apmēru, kā arī tas strauji izplatās arī Latvijā, un tiek meklēti labākie risinājumi slimības profilaksei, ierobežošanai un ārstēšanai, mēs uzskatām, ka katram cilvēkam, asociācijai un uzņēmumam ir jārīkojas atbildīgi, lai pasargātu gan sevi, gan arī līdzcilvēkus no iespējamās saslimšanas.

Lai ievērotu rekomendācijas, piesardzības un profilakses pasākumus, mēs izvērtējām pasākuma iespējamos ieguvumus un riskus, kā arī cienot ikviena cilvēka veselību un drošību, esam pieņēmuši lēmumu 19. martā LU Zinātņu mājā, Jelgavas ielā 3, Rīgā, plānoto konferenci “Līderība māsas praksē – jauniem iespaidiem un idejām” pārcelt uz piektdienu, 13. novembri.

! Ikviens interesents, kurš ir jau reģistrējies 19. martā paredzētajai konferencei un ir arī samaksājis dalības maksu, automātiski tiek pārreģistrēts pasākumam 13. novembrī.

! Ja jūs vēlaties atcelt savu dalību konferencē 13. novembrī, lūdzam rakstīt iesniegumu brīvā formā ar lūgumu atgriezt iemaksāto naudu, to nosūtot uz adresi birojs@masuasociacija.lv

Paldies par sapratni!

Latvijas Māsu asociācija