Aktualitātes › Kursi  “Māsas darbība primārajā veselības aprūpē”

18/06/2022

Cienījamās kolēģes! Godātie kolēģi!

Med4U aicina Jūs pieteikties uz klātienes kursiem “Māsas darbība primārajā veselības aprūpē”

Norises vieta: Rīga, Augšiela 1

Norises laiks:

2. jūlijs 09:00—16:006. jūlijs 09:00—16:009. jūlijs 09:00—16:00

Mācību programmas saturs:

1. Holistiska pieeja veselības aprūpei
  2. Slimība, veselība
  3. Sabiedrības veselība un veselības veicināšana• Sabiedrības veselība un veselības veicināšana primārās aprūpes māsas praksē• Valstī noteiktās skrīninga programmas• Slimību profilakses iespējas Latvijā• Reproduktīvā veselība, reproduktīvās veselības veicināšana
  4.  Vakcinācija• Valsts apmaksātās vakcīnas, vakcinācijas kalendārs• Sezonālās vakcīnas, ieteicamās vakcīnas, ceļotāju vakcīnas• Vakcinācija pret Covid-19 infekciju• Vakcīnu aprite, uzglabāšana
  5. Veselības aprūpe mājās• Veselības aprūpe mājās nozīme un iespējas• Medicīniskā veselības aprūpe mājās• Rehabilitācija mājās• Veselības aprūpe mājās pieejamība• Veselības aprūpi mājās reglamentējošie normatīvie akti• Dokumentācija veselības aprūpei mājās
  6. Pacientu aprūpes process• Aprūpes process• Aprūpes diagnozes un to klasifikācija primārajā veselības aprūpē (NANDA aprūpes diagnozes)
  7. Māsas profesionālo darbību regulējošie normatīvie akti