Aktualitātes › PIKETS ATCEĻAS! Latvijas Māsu asociācija aicina  biedrus un kolēģus atbalstīt augstākās izglītības pedagogus

17/08/2020

Papildināts 18.08.2020.

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) atceļ otrdien, 18. augustā ieplānoto piketu “Par atalgojuma paaugstināšanu augstākās izglītības iestāžu pedagogiem”. Šādu lēmumu arodbiedrība pieņēmusi pēc koalīcijas sadarbības padomes sēdes, kurā politiķi vienojušies par finansējuma avotu augstākās izglītības iestāžu pedagogu atalgojuma palielināšanai no 2020. gada septembra.  LIZDA_ATCEL_PIKETU_(17.08.2020.)

Latvijas Māsu asociācija aicina  biedrus un kolēģus atbalstīt augstākās izglītības pedagogus 18. augusta protesta akcijā (piketā) pretī Ministru kabineta ēkai Liepu alejā!!!

Vēstulē LIZDA  šeit (atvainojamies- mājas lapas tehnisku iemeslu dēļ vēstule tiks ievietota vēlāk)  Latvijas Māsu asociācija  uzsver, ka atbalsta LIZDA aktivitātes un pedagogu prasības ievērot tiesiskumu un taisnīgumu atalgojuma palielināšanā visiem pedagogiem, tai skaitā arī augstskolu pedagogiem.