Aktualitātes › Latvijas Māsu asociācijas 2015. – 2019. gadu darbības pārskata konference un biedru kopsapulce

25/02/2019

Cienījamie un godājamie Latvijas Māsu asociācijas biedri!

Latvijas Māsu asociācijas valde 2019. gada 22. janvārī pieņēma lēmumu par biedru kopsapulces, kas notiks š.g. 16. martā Latvijas Universitātes Zinātņu mājā, Jelgavas ielā 3, Rīgā, plkst. 10.00 – 17.00, organizēšanu.

Pasākums notiks divās daļās – pirmajā daļā LMa valde aktualizēs paveikto 2015. – 2019. gada periodā, bet otrajā daļā notiks LMa valdes, Revīzijas komisijas un Ētikas komitejas pārvēlēšanas.
LMa organizācija ir institūcija, kas pārstāv māsu saimes intereses  Latvijā un ir pamatu pamats veselības aprūpes nozarē. Lai attīstītu institūcijas darbības mērķus, uzdevumus un stiprinātu māsas profesiju  autonomiju un  prestižu ir svarīgs dzinējspēks, kas noteikti ir mūsos – biedros un LMa apvienībās!
Aicinām ikvienu Latvijas Māsu asociācijas biedru būt aktīvam un iesaistīties LMa valdes, Revīzijas komisijas un Ētikas komitejas pārvēlēšanās, izvirzot tās māsas (LMa biedrus), kuras ir gatavas ieguldīt laiku un enerģiju māsas profesijas un sabiedrības labklājības pilnveidošanā.

Mēs, ikviens LMa biedrs, esam līdzatbildīgi par to, kāda komanda vadīs Latvijas Māsu asociāciju turpmākos četrus gadus!

Vairāk informācijas un pasākuma programmu lūdzam skatīt šeit

Dalībnieku reģistrēšanās pirms konferences ir obligāta!

II DAĻA Latvijas Māsu asociācija BIEDRU KOPSAPULCE – tikai  LMa biedriem

Kandidāta veidlapu lūdzam skatīt  šeit

Pilnvaru lūdzam skatīt šeit

Ar informāciju par Valdes, Revīzijas komisijas un Ētikas komitejas darba pienākumiem lūdzam iepazīties šeit