Aktualitātes › Māsu kongress Sanktpēterburgā “Vadība un inovācijas – ceļš uz jauniem sasniegumiem” (papildināts)

31/07/2017

No 17. līdz 19.oktobrim Sanktpēterburgā Krievijas māsu asociācija organizē māsu kongresu “Vadība un inovācijas – ceļš uz jauniem sasniegumiem”.

Vairāk informācijas lasīt šeit.

Viesnīcas rezervācijas veidlapu skatīt šeit.

Papildinformācija par māsu kongresu Sanktpēterburgā

Saistībā ar Krievijas Māsu asociācijas organizēto kongresu, kas norisināsies no 17.līdz 19.oktobrim Sanktpēterburgā, Latvijas Māsu asociācija ir saņēmusi atbildes uz jautājumiem, kas visvairāk interesē Latvijas māsas:

• Lai piedalītos kongresā, nepieciešams aizpildīt viesnīcas rezervācijas veidlapu, kas kopā ar pases kopiju ir jānosūta Natālijai Serebreņņikovai pa e-pastu: RNA@medsestre.ru

• Viesnīcā tiek piedāvāti divvietīgi standarta numuri ar divām gultām, kas maksā 5500 RUB diennaktī. Cenā ir iekļautas arī brokastis. Izvēloties divvietīgu numuru ar vienu gultu, cena ir 5020 RUB.

• Viesnīcas numurs ir pieejams sākot no plkst. 15:00 ierašanās dienā, bet aizbraukšanas dienā izrakstīšanās laiks ir plkst.12:00.

• Par kongresu jāmaksā reģistrācijas maksa, kas ir aptuveni 3-5 EUR, taču visi citi maksājumi tiek veikti vietējā valūtā – rubļos – vai arī izmantojot norēķinu kartes (gan VISA, gan Mastercard).

• 18.oktobra vakarā visiem kongresa dalībniekiem tiks organizēta ekskursija krievu valodā pa pilsētu ar autobusu. Citas ekskursijas iespējamas tikai pēc tam, kad tiks apzināts interesentu skaits, lai var aprēķināt cenu.

• Kongress norisināsies krievu valodā. Visas prezentācijas tiks pārtulkotas krieviski. Dalībnieku no ASV, Lielbritānijas, Francijas un Vācijas uzstāšanās laikā tiks nodrošināts sinhronais tulkojums. Klausītājiem būs pieejamas austiņas, taču bieži vien tās tiek izsniegtas pret ķīlu (vizītkartes, personas dokumenti u.c.), jo nereti inventārs netiek atgriezts organizatoriem.