Aktualitātes › “MC Alfa-mācību centrs” papildsemināri

26/05/2021

Vēl tikai maijā un jūnija sākumā ir pieejami 2 papildsemināri semināram “Bērna un pilngadīgas personas ar psihiskiem, uzvedības un nervu sistēmas attīstības traucējumiem ģimenes locekļu psihoemocionālais raksturojums- aizliegtās skumjas” un 1 papildseminārs “Mans klients/mans pacients-izaicinājumi darbā ar personām ar psihiskiem, uzvedības un nervu sistēmas attīstības traucējumiem”

Mēs kā izglītības iestāde esam Veselības ministrijas apmācību projekta īstenotāji.

Lai piedalītos tiešsaistes seminārā, nepieciešams tehniskais nodrošinājums- dators ar kameru un mikrofonu, labs interneta pieslēgums.

Semināri ir bez maksas un notiks tiešsaistē Zoom platformā.

Semināru datumi un laiki:

“Bērna un pilngadīgas personas ar psihiskiem, uzvedības un nervu sistēmas attīstības traucējumiem ģimenes locekļu psihoemocionālais raksturojums- aizliegtās skumjas”. 2 dienu (28.-29.05.) seminārs 28.05.2021 Ārsti, māsas, ārsta palīgi (ģimenes ārstu prakses vietās), funkcionālais speciālists (mākslas terapeiti), sociālajā jomā strādājošie, t.sk., sociālo dienestu un nevalstiskā sektora darbinieki !!! Tiešsaistē!!! Jēkabpils. , P.;S. 09:00-16:00 20
“Mans klients/mans pacients-izaicinājumi darbā ar personām ar psihiskiem, uzvedības un nervu sistēmas attīstības traucējumiem”; 2 dienu (04.-05.06.)seminārs 04.06.2021 Ārsti, māsas, ārsta palīgi (ģimenes ārstu prakses vietās), funkcionālais speciālists (mākslas terapeiti), sociālajā jomā strādājošie, t.sk., sociālo dienestu un nevalstiskā sektora darbinieki !!! Tiešsaistē!!! Madona, P;S. 09:00-16:00 35
“Bērna un pilngadīgas personas ar psihiskiem, uzvedības un nervu sistēmas attīstības traucējumiem ģimenes locekļu psihoemocionālais raksturojums- aizliegtās skumjas”. 2 dienu (11.-12.06.) seminārs 11.06.2021 Ārsti, māsas, ārsta palīgi (ģimenes ārstu prakses vietās), funkcionālais speciālists (mākslas terapeiti), sociālajā jomā strādājošie, t.sk., sociālo dienestu un nevalstiskā sektora darbinieki !!! Tiešsaistē!!! Madona; P.;S. 09:00-16:00 20

Izvēlēties mācību datumu un pieteikties var šeit: https://www.mitto.me/001A-macibu-programma/registreties