Aktualitātes › Paplašina iespējas māsām saņemt finanšu atbalstu, ja darba vieta būs stacionārā ārstniecības iestāde Rīgā

27/11/2021

Lai vairāk māsu un māsu palīgu motivētu par savu darba vietu izvēlēties kādu no slimnīcām Rīgā, Veselības ministrija 2021.gada martā uzsāka īstenot Eiropas Sociālā fonda projektu “Ārstniecības personu piesaiste darbam Rīgā”, kurā ārstniecības personām izmaksā finanšu atbalstu. Šobrīd ir paplašinātas atbalsta saņemšanas iespējas un naudas kompensāciju var saņemt vairāk māsu un māsu palīgu.

Vairāk šeit

Pieteikumu pieņemšana plānota līdz pieejamā finansējuma apguvei, bet ne ilgāk kā līdz 2023. gada 30. septembrim. Eiropas Sociālā fonda projekta “Ārstniecības personu piesaiste darbam Rīgā” Nr. 9.2.7.0/21/I/001 kopējais finansējums ir 3 000 000 eiro, tostarp valsts budžeta līdzfinansējums – 450 000 eiro. Plānots, ka projekta ietvaros atbalstu saņems 270 ārstniecības personas.

Pieteikumu veidlapas un plašāka informācija projekta mājas lapā: Kompensācijas ārstniecības personām Rīgā | talakizglitiba.lv