Aktualitātes › Par grozījumiem Ministru kabineta noteikumos par profesionālo kvalifikāciju apliecinošajiem dokumentiem

14/11/2019

Informācija par vairākiem grozījumiem Ministru kabineta noteikumos par profesionālo kvalifikāciju apliecinošajiem dokumentiem, kurus atzīst, piemērojot speciālo profesionālās kvalifikācijas atzīšanas sistēmu.

1. Ministru kabineta 2019. gada 5. novembra noteikumi Nr. 511 “Grozījumi Ministru kabineta 2005. gada 24. maija noteikumos Nr. 351 “Noteikumi par vispārējās aprūpes māsas izglītību un profesionālo kvalifikāciju apliecinošiem dokumentiem, kurus atzīst, piemērojot speciālo profesionālās kvalifikācijas atzīšanas sistēmu“”

1. Ministru kabineta 2019. gada 5. novembra noteikumi Nr. 512 “Grozījumi Ministru kabineta 2005. gada 15. februāra noteikumos Nr. 125 “Noteikumi par zobārsta izglītību un profesionālo kvalifikāciju apliecinošiem dokumentiem, kurus atzīst, piemērojot speciālo profesionālās kvalifikācijas atzīšanas sistēmu“”

1. Ministru kabineta 2019. gada 5. novembra noteikumi Nr. 513 “Grozījumi Ministru kabineta 2005. gada 1. marta noteikumos Nr. 149 “Noteikumi par vecmātes izglītību un profesionālo kvalifikāciju apliecinošiem dokumentiem, kurus atzīst, piemērojot speciālo profesionālās kvalifikācijas atzīšanas sistēmu“”

1. Ministru kabineta 2019. gada 5. novembra noteikumi Nr. 514 “Grozījumi Ministru kabineta 2005. gada 29. marta noteikumos Nr. 207 “Noteikumi par ārsta izglītību un profesionālo kvalifikāciju apliecinošiem dokumentiem, kurus atzīst, piemērojot speciālo profesionālās kvalifikācijas atzīšanas sistēmu“”