Aktualitātes › Par konferenci “Līderība māsas praksē – jauniem iespaidiem un idejām”

13/11/2020
13. novembrī norisinājās Latvijas Māsu asociācijas organizētā tiešsaistes konference “Līderība māsas praksē – jauniem iespaidiem un idejām” ar tik dažādo skatījumu par māsām vadītājām un līderēm un profesijas izaicinājumiem un prestižu.

Lektori arī pēc konferences noslēgšanās rosināja pārdomāt un apdomāt jautājumus par vadīšanas izaicinājumiem un iespējām, māsām kā līderēm un vadītājām, aprūpes nepārtrauktību, mārketingu veselības aprūpē, Lean principiem, organizācijas kultūras pārmaiņām un publisko runu.
Sirsnīgi pateicamies lektoriem – psihologam Reinim Upeniekam, PhD asoc. Profesorei un Biznesa augstskola Turība
Uzņēmējdarbības vadības fakultātes dekānei Zanei Driņķei, Mg.sc.TQM, Mg.sc.sal. Evijai Andžānei, MBA, Anti-Aging Institute vadītājai Zanei Rēvaldei, Latvijas Republikas Saeimas deputātei Andai Čakšai, Mg.sc.sal.,mg.iur. unPaula Stradiņa Klīniskā  universitātes slimnīcas galvenajai māsai Dacei Kancānei, PM Academy konsultantam un pasniedzējam projektu vadīšanas un LEAN metodoloģijas jomā, ārpakalpojumu projektu vadītājam Ivaram Ruņģim, prokuroram un improvizācijas teātra aktierim Mārcim Viļumam, SIA Domenikss Personāla direktorei, SIA Eiro Personāls un SIA Like IT īpašniecei, konsultantei, trenerei un koučam Artai Birumai, kā arī LMa valdes loceklei un konferences moderatorei Evijai Bakšai-Zvejai par iegūtajām noderīgajām zināšanām un pilnvērtīgi pavadīto laiku.