Aktualitātes › Piedalies akcijā “Nolaid karogu, iededz sveci!”

12/11/2019

Kolēģi, draugi,

neraugoties uz mediķu protestiem, valdība un Saeima mūs nav sadzirdējusi. Politiķi ir kurli un izliekas neredzam kritisko situāciju nozarē.

Pašlaik ne tikai mediķi, bet arī visi Latvijas cilvēki ir pamesti vieni ar savām problēmām, skaidri un gaiši liekot mums saprast, ka slīcēju glābšana un veselības aprūpes sakārtošana ir mūsu pašu rokās. Tāpēc mums nekas cits neatliek kā kopīgi turpināt cīnīties par Latvijas cilvēku tiesībām saņemt kvalitatīvu veselības aprūpi. Mēs ceram uz jūsu visu atsaucību un līdzdalību akcijā “Nolaid karogu, iededz sveci!”, kuras ietvaros notiks sekojoši pasākumi:

• reālu un virtuālu (sociālajos medijos) sveču aizdegšana, kā arī kopīga sveču nolikšana alejā pie Ministru kabineta 12.11., dienu pirms valsts budžeta pieņemšanas galīgajā lasījumā. Sveci atnest aicināts ikviens un jebkurā sev izdevīgā laikā, bet akcijas organizatori plāno to īstenot laika posmā no plkst. 19.00 līdz 20.00;
  • Latvijas karoga nolaišana pusmastā pie savas dzīves vai darba vietas, iemūžinot to video vai foto un daloties ar to sociālajos medijos; Latvijas lielākās ārstniecības iestādes to aicinātas darīt 13.11.

P.S. Daloties ar materiāliem sociālajos medijos lūgums lietot tēmturus jeb mirkļbirkas – #vienotiparveselību #nolaidkarogu #iededzsveci

Paldies par atsaucību! Vienoti par veselību!

Organizatoru vārdā,

Latvijas Ārstu biedrības prezidente Ilze Aizsilniece

Latvijas Māsu asociācijas prezidente Dita Raiska

Latvijas Jauno ārstu asociācijas valdes priekšsēdētājs Kārlis Rācenis