Aktualitātes › Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina uz savu ikgadēju starptautisko pasākumu International Days 2021

19/03/2021
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina uz savu ikgadēju starptautisko pasākumu International Days 2021, kas šogad tiks organizēts tiešsaistē no 11. līdz 13. maijam. Šī gada tēma ir End of Life Care Education for Health Care Students: Challenges and Opportunities.

Starptautisko dienu ietvaros plānots organizēt diskusiju veselības aprūpes speciālistiem un pasniedzējiem End of Life Care Education for Health Care Students: Challenges and Opportunities, lekcijas studentiem un speciālistiem, kā arī ikgadēju konferenci, kuras ievaros aicinām dalīties ar savu pētījumu rezultātiem.
Īpaši aicinām piedalīties konferencē kolēģus un studentus, kuru darbības un interešu joma ir saistīta ar pasākuma virstēmu, tomēr būsim priecīgi iepazīties arī ar citiem pētījumiem.

Reģistrācijas forma un papildu informācija pieejami Koledžas mājaslapā. Dalībai konferencē, pirms reģistrācijas, līdz 12.04., jānosūta tēzes uz e-pastu konference@rcmc.lv.

• Dalība pasākumā: bez maksas
  • Darba valoda: angļu
  • Reģistrācija ir atvērta līdz 26.04.
  • Vadlīnijas tēžu iesniegšanai
Detalizēta pasākuma programma būs pieejama drīzumā.