Aktualitātes › Seminārs māsām un vecmātēm par profesionālo izaugsmi 2021

02/07/2021
Diasporas māsu un vecmāšu apvienība aicina pieteikties uz semināru māsām un vecmātēm par profesionālo izaugsmi 2021. gada 13. jūlijā 18.00 pēc Latvijas laika. Šis ir trešais seminārs četru semināru sērijā.

Šis seminārs ir bezmaksas. Galvenā pasākuma daļa notiks angļu valodā (60 min), tam sekos Diasporas māsu un vecmāšu apvienības vadīta diskusija latviešu valodā (30min). Pieteikšanās līdz 13. jūlijam 2h pirms pasākuma sākuma.

Semināru organizē Diasporas māsu un vecmāšu apvienība (DiMVA) sadarbībā ar Prof. Džilianu Soutgeitu (Prof. Gillian Southgate) un NHS Research and Development North West, kas sniedz stratēģisku un praktisku atbalstu attīstības un inovāciju veicināšanai un pētniecības kapacitātes veidošanai veselības un sociālajā aprūpē Lielbritānijas ziemeļ-rietumu reģionā.

Šinī seminārā divas māsas dalīsies ar saviem stāstiem par karjeras attīstību un līkločiem strādājot Lielbritānijā:

– Nichola Verstraelen ir klīniskās pētniecības māsa Lankašīras hospitālī (Lancashire Teaching Hospitals).

– Inga Grēbere ir vispārējās aprūpes māsa Spire Healthcare ambulatorajā departametā ar pieredzi darbā gan Latvijā, gan Lielbritānijā.

Atzīmējiet datumu pēdējam semināram sērijā!

Otrdienā, 27. jūlijā “Uz pierādījumiem balstīta aprūpe: kāda loma māsām un vecmātēm ir pētniecībā?

!! Katram semināram pieteikšanās tiks izludināta atsevišķi.

!! Semināra daļas tiks ierakstītas. Ja kādam ir iebildumi, lūdzam vērsties pie organizētājiem uz karina.beinerte@gmail.com un grebere@inbox.lv

REĢISTRĒŠANĀS ŠEIT