Aktualitātes › Uzsāk uzņemšanu profesionālās pilnveides izglītības programmā ‘’FUNKCIONĀLĀS DIAGNOSTIKAS METODE MĀSU PRAKSĒ, M60’’

09/10/2018

Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledža  Jūrmalā, Bulduros, Vidus prospektā 38 ,uzsāk uzņemšanu profesionālās pilnveides izglītības programmā ‘’ FUNKCIONĀLĀS DIAGNOSTIKAS METODE MĀSU PRAKSĒ, M60 ’’

Apmācība norisināsies Eiropas Sociālā fonda  projekta Nr.9.2.6.0/17/I/001 “Ārstniecības un ārstniecības atbalsta personāla kvalifikācijas uzlabošana” darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.6.specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot ārstniecības un ārstniecības atbalsta personāla kvalifikāciju” ietvaros veiktā iepirkuma “Aktuālas ārstnieciskās un diagnostiskās metodes ārstniecības un ārstniecības atbalsta personu praksē” ietvaros.

Mērķauditorija : māsas

Profesionālā izglītība māszinībās:

• ar vidējo profesionālo izglītību;
  • ar pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību;
  • ar otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību.

Plašāka informācija par profesionālās pilnveides izglītības programmu atrodama Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledžas mājas lapā www.psk.lu.lv, sadaļā PROJEKTI-ESF projekti.

Pieteikties var iesniedzot dokumentus Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledžā, Vidus prospektā 38, Bulduros, Jūrmalā, 1.korpusa, 2.stāva, 203. kabinetā darba dienās no 9:00 līdz 15:00, iepriekš sazinoties ar  projekta koordinatori Inu Jaunslavieti,  tālrunis 29350243, epasta adrese: esfkursi@inbox.lv vai arī aizpildot pieteikuma veidlapu koledžas mājas lapā www.psk.lu.lv, sadaļā PROJEKTI-ESF projekti.

Informācija šeit