Vakances › Klīnika DiaMed

• Amats: operāciju māsa
    • Ievietošanas datums: 11/06/2021

Prasības kandidātiem

· Operāciju māsas sertifikāts vai reģistrācija Ārstniecības personu reģistrā operāciju māsas specialitātē studējošai māsai;

· Zināšanas operāciju bloka darba organizācijā;

· Pārzināt operāciju blokā esošo aparatūru, tās darbības principus, prast to pielietot pacientu operatīvās aprūpes procesā;

· Pārzināt aprūpes darba metodes;

· Pārzināt pacientu aprūpes darba dokumentēšanas principus;

· Pārzināt specialitātē lietojamo medicīnisko ierīču lietošanu un citu ikdienas darbā lietojamo tehnisko līdzekļu darbības principus un lietošanas noteikumus

· Datora prasmes ikdienas lietotāja līmenī (Word, Excel, Internet, Smart Medical)

· Obligātas valsts valodas zināšanas atbilstoši normatīvo aktu prasībām, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu);

· Teicamas saskarsmes spējas;

· Spēja strādāt stresa un neprognozējamās situācijās.

Darba pienākumu apraksts

· Veikt operācijas māsas pienākumus, proti, pārzināt operācijās pielietojamos instrumentus, operācijās pielietojamo aparatūru un tās darbības principus;

· Veikt pacienta, personāla, operāciju zāles, instrumentu, aprīkojuma un materiāla sagatavošanu operāciju veikšanai;

· Organizēt sterilizācijas procesa nodrošināšanu;

· Ievērot dezinfekciju un sterilitāti, tās uzturēšanu un kontroli; sterilā un nesterilā materiāla izvēli, uzglabāšanu, sagatavošanu operācijai un pielietošanu;

· Sekot medicīniskās aparatūras un inventāra saudzīgai un pareizai lietošanai;

· Saudzīgi un racionāli izmantot darba laiku, resursus un darbam nepieciešamos materiālus, inventāru un iekārtas;

· Sniegt neatliekamo medicīnisko palīdzību slimajiem, dzīvībai bīstamā, kritiskā stāvoklī;

· Ievērot pacienta datu aizsardzību un konfidencialitāti, nodrošināt konfidencialitāti attiecība uz uzņēmuma iekšējo informāciju, saskaņā ar uzņēmumā noteiktajām prasībām;

· Citi uzdevumi saskaņā ar valdes priekšsēdētāja rīkojumu.

Mēs piedāvājam

· Interesantu, dinamisku un daudzveidīgu darbu mūsdienīgā darba vidē;

· Individuālu darba grafiku (vienojoties); Sestdienas pēc atsevišķa saskaņota grafika

· Piemaksas par nakts darbu

· Stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

· Darba samaksa 7.00 EUR pirms nodokļu nomaksas