Vakances › Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca

• Amats: MEDICĪNAS MĀSA ACU OPERĀCIJU BLOKĀ
    • Ievietošanas datums: 30/10/2020
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par vienu no lielākajām un modernākajām ārstniecības iestādēm Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli darbinieki!

MEDICĪNAS MĀSA ACU OPERĀCIJU BLOKĀ

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientiem ārsta nozīmēto ārstniecisko procedūru izpildi. Veikt pacientu sagatavošanu akūtajām un plānveida operācijām, sagatavot vidi un aprīkojumu ķirurģiskām operācijām, asistēt ārstam ķirurģisko operāciju izpildes laikā, izvērtēt pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus, u.c.

Prasības pretendentiem:

·        medicīnas māsas izglītība;

·        reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;

·        vēlams sertifikāts nozarē;

·        vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·        prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·        obligātas valsts valodas zināšanas;

·        teicamas komunikācijas un saskarsmes spējas;

·        precizitāte, augsta atbildības sajūta.

Piedāvājam:

·        atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·        stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·        atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā.

Darba laiks: Summēts darba laiks darba dienās (gan dienas (8:00 – 16:00), gan diennakts (8:00-8:00) darbs).

Darba samaksa:

·        stundas PAMATA likme nesertificētām māsām – 4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām – 5,74 EUR/h Bruto;

·        piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba intensitāti un stāžu u.c.);

·        vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 1043,84 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 1205,68 EUR/h Bruto;

·        papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV (ar norādi konkursam „Medicīnas māsa ACU OPERĀCIJU BLOKĀ”) uz e-pastu: personals@stradini.lv  vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13 , 2.korpuss, 2.kabinets)

Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!