Vakances › Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca

• Amats: ANESTĒZIJAS MĀSA (39.Sirds ķirurģijas anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļā)
    • Ievietošanas datums: 18/02/2021
ANESTĒZIJAS MĀSA

(39.Sirds ķirurģijas anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļā)

Galvenie amata pienākumi:

Novērtēt operāciju zālē anestēzijā izmantojamās aparatūras tehnisko stāvokli un gatavību darbam (narkozes aparāts, monitori, perfuzori, sūkņi). Sagatavot darbam anestēzijā izmantojamo aparatūru, medikamentus, vienreizējo medicīnisko aprīkojumu. Asistēt ārstam anesteziologam-reanimatologam anestēzijas laikā. Nodrošināt pacientiem ārsta anesteziologa nozīmēto medikamentu saņemšanu un noteikto procedūru izpildi.  Sniegt neatliekamo palīdzību. Pēc darba sakopt savu darba vietu.

Prasības pretendentiem:

·      medicīnas māsas izglītība;

·      reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·      vēlams sertifikāts anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsas specialitātē;

·      vēlama pieredze anestēzijas māsas darbā operāciju zālē;

·      obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu);

·      teicamas saskarsmes spējas;

·      spēja strādāt patstāvīgi un komandā.

Piedāvājam:

·      stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·      atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·      profesionālas izaugsmes iespējas.

·      darba laiku: dienas darbs, summētais darba laiks.

Atalgojums:

·      stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 6,30 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 7,20 EUR/h Bruto;

·      piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās vai par dienas posteni, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·      vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās vai par dienas posteni) nesertificētām māsām no 1323,28 EUR Bruto, sertificētām māsām no 1512,00 EUR Bruto;

·      papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

CV un pieteikumus (ar norādi „Anestēzijas māsa 39. Nodaļā”) sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv, vai iesniegt personīgi, Personāla vadības daļā, Pilsoņu ielā 13, 2. Korpusā, 2.kabinetā, Rīgā, LV-1002.Tālrunis informācijai 6706 9725