Vakances › Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca aicina darbā mākslīgās asinsrites speciālistu operāciju blokā C

• Amats:
    • Ievietošanas datums: 09/04/2020
Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par vienu no lielākajām un modernākajām ārstniecības iestādēm Latvijā. Mūsu panākumu garants ir profesionāli un motivēti darbinieki!

Aicina darbā mākslīgās asinsrites speciālistu (māsa, biomedicīnas laborants, medicīnas inženieris/fiziķis) operāciju blokā C

Galvenie amata pienākumi:

Nodrošināt mākslīgo asinsriti pacientiem sirds operāciju laikā, izmantojot mākslīgās asinsrites aparatūru. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto ārstniecisko procedūru izpildi. Veikt pacientu sagatavošanu akūtajām un plānveida operācijām, sagatavot vidi un aprīkojumu ķirurģiskām operācijām, asistēt ārstam ķirurģisko operāciju izpildes laikā, izvērtēt pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus, u.c.

Prasības pretendentiem:

• medicīnas māsas vai Biomedicīnas laboranta, vai medicīnas inženiera/ fiziķa izglītība;
  • medicīnas māsas izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību;
  • interese par Biomedicīnu un medicīnisko iekārtu funkcionēšanu, uzbūvi;
  • prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;
  • obligātas valsts valodas zināšanas;
  • precizitāte, augsta atbildības sajūta.

Piedāvājam:

• darbu gan 8h, gan 24h dežūrās;
  • atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;
  • profesionālās izaugsmes iespējas;
  • atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā;
  • sociālās garantijas un stabilu atalgojumu.

Atalgojums:

• atalgojums sākot no 5.23 EUR/h bruto līdz 5.74 EUR/h bruto;
  • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti);
  • papildu mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

CV un pieteikumu (ar norādi „ MĀKSLĪGĀS ASINSRITES SPECIĀLISTS ”) sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegt personīgi Slimnīcas Personāla vadības daļā Pilsoņu ielā 13, 2.korpusa 2.kabinetā, Rīgā. Tālrunis  informācijai:  6706 9725