Vakances › Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca

• Ievietošanas datums: 18/02/2021

MEDICĪNAS MĀSA Akūtās nieru un aknu aizstājterapijas dienestā

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu novērtēšanu, nodrošināt aprūpi stacionāra pacientiem saistībā ar akūto nieru vai aknu aizstājterapiju, vai cita veida ekstrakorporālo asiņu attīrīšanas metodi. Veikt pacientu sagatavošanu diagnostiskajām un ārstnieciskajām procedūrām. Savlaicīgi sagatavot ierīces un aprīkojumu darbam un apkopt tos pēc veiktajām procedūrām. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu. Izvērtēt pacientu aprūpes procesu un tā rezultātus. Skaidrot pacientiem ārstēšanas gaitu, medikamentu lietošanas nosacījumus  u.c.

Prasības pretendentiem:

·        medicīnas māsas izglītība;

·        reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·        vēlams sertifikāts nozarē;

·        vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·        prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·        teicamas saskarsmes spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta;

·        spēja strādāt patstāvīgi un komandā;

·        obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu).

Piedāvājam:

·        atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·        stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·        atvieglotus nosacījumus medicīniskai aprūpei slimnīcā;

·        darba laiks: dienas darbs no 8:00-16:00.

Atalgojums:

·        stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 6,30 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 7,20 EUR/h Bruto;

·        piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·        vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 1323,28 EUR Bruto, sertificētām māsām no 1512,00 EUR Bruto;

·        papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV elektroniski (ar norādi konkursam „Medicīnas māsa Akūtās nieru un aknu aizstājterapijas dienestā”) uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725