Vakances › Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca

• Amats: MĀSA 4.Uroloģijas nodaļā (dienas darbs)
    • Ievietošanas datums: 15/09/2020

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par vienu no lielākajām un modernākajām ārstniecības iestādēm Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli darbinieki!

MĀSA 4.Uroloģijas nodaļā (dienas darbs)

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu vitālo funkciju, veselības stāvokļa novērtēšanu un uzraudzību. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto ārstniecisko procedūru izpildi (brūču pārsiešana, šķidruma aspirācija u.c.). Veikt pacientu sagatavošanu akūtajām un plānveida operācijām, sagatavot vidi un aprīkojumu ķirurģiskām manipulācijām, asistēt ārstam ķirurģisko manipulāciju izpildes laikā, izvērtēt pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus, u.c.

Prasības pretendentiem:

•  māsas izglītība;
  •  reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;
  •  vēlams sertifikāts specialitātē;
  •  vēlama iepriekšēja pieredze māsu darbā ķirurģiskajā struktūrvienībā;
  •  precizitāte, iniciatīva, augsta atbildības sajūta;
  •  spēja analītiski domāt un pieņemt lēmumus, strādāt komandā neatliekamās situācijās;
  •  spēja strādāt paaugstinātas slodzes un stresa apstākļos;
  •  obligātas valsts valodas zināšanas, krievu un angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī;
  •  labas datora prasmes (Word, Excel, Outlook, Internet).

Piedāvājam:

• dienas darbu darba dienās (plkst.8:00-16:00);
  • stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;
  • atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;
  • profesionālas izaugsmes iespējas.

Darba samaksa:

• stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 4,75 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 5,58 EUR/h Bruto;
  • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās, par darba stāžu);
  • vidējā mēnešalga par 168h par 168h (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 997,92 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 1172,64 EUR/h Bruto;
  • papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV elektroniski (ar norādi konkursam „Medicīnas māsa 4. Uroloģijas nodaļā (dienas darbs)”)  uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi  Personāla vadības daļai (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, 2.korpuss, 2.kabinets)

Tālrunis informācijai 6706 9725.

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!