Vakances › Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca

• Amats: ĶIRURĢISKĀS APRŪPES MĀSA 57. nodaļā
    • Ievietošanas datums: 28/06/2021
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par vienu no lielākajām un modernākajām ārstniecības iestādēm Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli darbinieki!
ĶIRURĢISKĀS APRŪPES  MĀSA 57. nodaļā
Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu vitālo funkciju, veselības stāvokļa novērtēšanu un uzraudzību. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto ārstniecisko procedūru izpildi (brūču pārsiešana, šķidruma aspirācija u.c.). Veikt pacientu sagatavošanu akūtajām un plānveida operācijām, sagatavot vidi un aprīkojumu ķirurģiskām manipulācijām, asistēt ārstam ķirurģisko manipulāciju izpildes laikā, izvērtēt pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus, u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·         prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·         teicamas saskarsmes spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu).

Piedāvājam:

·         diennakts darbu (8:00-8:00);

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 6,00 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 6,90 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās, par darba stāžu);

·         vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 1260,00 EUR Bruto, sertificētām māsām no 1449,28 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV elektroniski (ar norādi konkursam „Ķirurģiskās aprūpes māsa 57.nodaļā”) uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi  Personāla vadības daļa (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, 2.korpuss, 2.kabinets), Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!