Vakances › PSKUS Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā

• Amats: ANESTĒZIJAS, INTENSĪVĀS UN NEATLIEKAMĀS APRŪPES MĀSA
    • Ievietošanas datums: 08/04/2021
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par lielāko un modernāko ārstniecības iestādi Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli un motivēti darbinieki!

VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

ANESTĒZIJAS, INTENSĪVĀS UN NEATLIEKAMĀS APRŪPES MĀSA
Intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu vitālo rādītāju novērošanu un dokumentēšanu. Veikt pacientu aprūpi, sagatavošanu akūtajām operācijām un ķirurģiskām manipulācijām. Veikt izgulējumu profilaktiskos pasākumus, nodrošināt medikamentu ievadi atbilstoši dokumentācijai. Sniegt neatliekamo palīdzību.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsas specialitātē;

·         vēlama pieredze anestēzijas māsas darbā operāciju zālē;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu);

·         teicamas saskarsmes spējas;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā.

Piedāvājam:

·         diennakts darbu (8:00-8:00), summēto darba laiku;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         profesionālas izaugsmes iespējas.

·

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 6,30 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 7,20 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 1323,28 EUR Bruto, sertificētām māsām no 1512,00 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

CV un pieteikumu (ar norādi „ANESTĒZIJAS, INTENSĪVĀS UN NEATLIEKAMĀS APRŪPES MĀSA”) sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv; tālrunis informācijai 6709 5305