Vakances › SIA „Rīgas Dzemdību nams” aicina darbā

• Amats:  Anestezioloģijas dienesta virsmāsa
    • Ievietošanas datums: 22/07/2020

SIA „Rīgas Dzemdību nams” (reģ.nr.40003194600) ir valstī lielākā un modernākā dzemdību palīdzības un prenatālās aprūpes iestāde ar 70 gadus lielu pieredzi dzemdību palīdzības un ginekoloģisko pakalpojumu sniegšanas jomā.

Lai saviem klientiem, pacientiem nodrošinātu pēc iespējas augstākas kvalitātes pakalpojumus, Rīgas Dzemdību nama darbība pastāvīgi tiek attīstīta, gan rūpējoties par personāla kvalifikācijas uzturēšanu un paaugstināšanu, gan ieviešot mūsdienīgas tehnoloģijas un inovatīvus darba risinājumus. Dzemdību namā strādā vairāk nekā 400 kompetenti un pieredzējuši darbinieki

Aicinām darbā   Anestezioloģijas dienesta virsmāsu

Galvenie amata pienākumi:

• Organizēt un vadīt medicīniskās aprūpes procesus Anestezioloģijas dienestā, nodrošināt tam nepieciešamos resursus;
  • Plānot, koordinēt un pārraudzīt Anestezioloģijas dienesta māsu darbu;
  • Veikt citus virsmāsai noteiktos amata pienākumus.

Prasības pretendentiem:

• LR atzīta profesionālā (medicīnas) 2.līmeņa augstākā izglītība un/vai bakalaura grāds veselības zinātņu jomā;
  • LR Ārstniecības personu un ārstniecības atbalsta personu reģistrā reģistrēta māsa (medicīnas māsa);
  • Sertifikāts anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsas specialitātē;
  • Praktiskā darba pieredze specialitātē ne mazāk kā 5 gadi;
  • Teicamas sociālās pamatprasmes – komunikatīvās, patstāvīga darba un komandas darba prasmes;
  • Spēja vadīt kolektīvu, uzņemties iniciatīvu un atbildību;
  • Labas iemaņas darbā ar datoru OpenOffice un/vai MS Office vidē, interneta pārlūkprogrammām un darba izpildei nepieciešamajām datu bāzēm;
  • Valsts valodas zināšanas atbilstoši Valsts valodas prasībām;
  • Spēja pielietot vismaz vienu svešvalodu (krievu un/vai angļu) saskarsmes veidošanai un profesionālās literatūras apgūšanai.

Piedāvājam:

• Stabilu, konkurētspējīgu atalgojumu (no EUR 1475.- pirms nodokļu nomaksas) un sociālās garantijas;
  • Mūsdienīgu un komfortablu darba vidi;
  • Atbildīgu un dinamisku darbu;
  • Profesionālās iniciatīvas realizēšanas iespējas;
  • Normālo darba laiku.

Gaidām Jūsu pieteikumu un CV līdz 03.08.2020. ar norādi „Virsmāsa” uz e-pastu: darbs@rdn.lv

Tālrunis informācijai 67011335.

Sazināsimies ar kandidātiem, kurus aicināsim uz pārrunām!

Konkursa ietvaros iegūto personas datu pārzinis ir SIA “Rīgas Dzemdību nams” (Miera iela 45, Rīga, LV-1013); personas datu apstrāde tiks veikta konkursa norises nodrošināšanai.