Vakances › Sociālās integrācijas valsts aģentūra

• Amats: Medicīnas māsa Rehabilitācijas pakalpojumu nodaļā
    • Ievietošanas datums: 27/05/2021

Sociālās integrācijas valsts aģentūra (reģistrācijas Nr.90001790030, ārstniecības iestādes kods 1300-14001)

aicina pieteikties darbā  Medicīnas māsu Rehabilitācijas pakalpojumu nodaļā

Galvenie pienākumi:

· darbs rehabilitācijas pakalpojumu kabinetos.

· medicīniskās aprūpes nodrošināšana rehabilitācijas pakalpojumu ietvaros.

· sniegt neatliekamo medicīnisko palīdzību akūtu situāciju gadījumā.

Prasības pretendentam:

· 1 līmeņa augstākā medicīniskā izglītība- māszinībās vai vidēja profesionālā medicīniskā izglītība – medicīnas māsa, medicīnas māsas kvalifikācija,

· reģistrācija Ārstniecības personu reģistrā.

· vēlams sertifikāts pamatspecialitātē/apakšpecialitātē (vēlams ambulatorās aprūpes vai internās aprūpes vai fizikālās un rehabilitācijas medicīnas māsas specialitātē).

· prasme strādāt ar datoru (lietotāja līmenī MS Office).

· latviešu valodas zināšanas, saskaņā ar Valsts valodas likumu (C līmeņa 1.pakāpe) un krievu valodas zināšanas profesionālā saziņas līmenī.

· prasme strādāt komandā un veidot pozitīvu sadarbību ar pārējiem komandas speciālistiem.

· precizitāte un pozitīva attieksme darba pienākumu veikšanā.

Aģentūra piedāvā:

· darbu uz nenoteiktu laiku, pilna darba slodze;

· atalgojumu atbilstoši kvalifikācijai no 601.00 euro līdz 996.00 euro (par pilnu darba slodzi), sociālās garantijas (veselības apdrošināšanas polise pēc sešiem nostrādātiem mēnešiem).

Darba vieta – Jūrmala, Dubultu prospekts 71

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītības dokumenta kopiju līdz 30.06.2021. sūtīt personals@siva.gov.lv vai iesniegt Sociālās integrācijas valsts aģentūras Personāla un dokumentu pārvaldības nodaļā Jūrmalā, Dubultu prospektā 71, LV-2015. Tālrunis informācijai: 67771016, 22337136 (Izolīna Loginova) Izolina.loginova@siva.gov.lv;

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, informējam, ka pieteikuma dokumentos iekļautie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu tikai šīs vakances atlases procesu, datu pārzinis ir Sociālās integrācijas valsts aģentūra, adrese: Dubultu pr.71, Jūrmala, LV-2015.