Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca»

• Amats: MĀSA 20. Neiroloģijas nodaļā (24h)
    • Ievietošanas datums: 21/06/2021
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par vienu no lielākajām un modernākajām ārstniecības iestādēm Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli darbinieki!
VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca»

aicina pieteikties amatam

MEDICĪNAS MĀSA 20. Neiroloģijas nodaļā (24h)

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu novērtēšanu, nodrošināt aprūpi nodaļas pacientiem. Veikt pacientu sagatavošanu diagnostiskajām un ārstnieciskajām procedūrām. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu. Izvērtēt pacientu aprūpes procesu un tā rezultātus u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·         prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·         teicamas saskarsmes spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu).

Piedāvājam:

·         diennakts dežūras (plkst. 8:00-8:00);

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 6,00 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 6,90 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās, par darba stāžu);

·         vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 1260,00 EUR Bruto, sertificētām māsām no 1449,28 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV elektroniski (ar norādi konkursam „Medicīnas māsa 20.nodaļā”) uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725