Vakances › VSIA «Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam 1.Acu mikroķirurģijas nodaļā

• Amats: MĀSA 1.Acu mikroķirurģijas nodaļā
    • Ievietošanas datums: 19/05/2021
Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par lielāko un modernāko ārstniecības iestādi Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli un motivēti darbinieki!

VSIA «Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

MEDICĪNAS MĀSA 1.Acu mikroķirurģijas nodaļā
Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu novērtēšanu, nodrošināt aprūpi nodaļas pacientiem. Veikt pacientu sagatavošanu diagnostiskajām un ārstnieciskajām procedūrām. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu. Izvērtēt pacientu aprūpes procesu un tā rezultātus u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;

·         prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas krievu un  angļu valodas zināšanas;

·         teicamas komunikācijas un saskarsmes spējas;

·         labas datora prasmes (MS Office programmas);

·         precizitāte, augsta atbildības sajūta.

Piedāvājam:

·         dienas darbu (8:00-16:00) darba dienās;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām 6,00 EUR/h Bruto, sertificētām māsām 6,90 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni, par darba stāžu);

·         vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 1260,00 EUR Bruto, sertificētām māsām no 1449,84 EUR Bruto.

CV un pieteikumu (ar norādi Konkursam „MĀSA 1.Acu mikroķirurģijas nodaļa”) sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv, vai iesniegt personīgi Personāla vadības daļā, Pilsoņu ielā 13, 2. Korpusā, 2.kabinetā, Rīgā, LV-1002. Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kas tiks aicināti uz pārrunām!