Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: INTERNĀ APRŪPES MĀSA (27.Vispārējas kardioloģijas nodaļā)
    • Ievietošanas datums: 07/07/2021
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par lielāko un modernāko ārstniecības iestādi Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli un motivēti darbinieki!

VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

INTERNĀ APRŪPES MĀSA (27.Vispārējas kardioloģijas nodaļā)

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu novērtēšanu, nodrošināt aprūpi nodaļas pacientiem. Veikt pacientu sagatavošanu diagnostiskajām un ārstnieciskajām procedūrām. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu. Izvērtēt pacientu aprūpes procesu un tā rezultātus u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·         prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·         teicamas saskarsmes spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu).

Piedāvājam:

·         summēto darba laiku (gan dienas darbs, gan 24h dežūras);

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         profesionālās izaugsmes iespējas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

• stundas PAMATA likme nesertificētām māsām – 6,00 EUR/h Bruto, sertificētām māsām – 6,90 EUR/h Bruto;
  • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba intensitāti un stāžu u.c.);
  • vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par dienas posteni vai darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 1260,00 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 1449,00 EUR/h Bruto.

Gaidām Jūsu CV (ar norādi konkursam „Internās aprūpes māsa 27.nodaļā”) elektroniski  uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725