Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: Ķirurģiskās aprūpes medicīnas māsa (16.Iegūto sirdskaišu ķirurģijas nodaļā)
    • Ievietošanas datums: 11/03/2020

Ķirurģiskās aprūpes medicīnas māsa (16.Iegūto sirdskaišu ķirurģijas nodaļā)

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu veselības stāvokļa novērtēšanu, plānot un sniegt aprūpi, dokumentēt to atbilstoši slimnīcā noteiktajai kārtībai. Sagatavot pacientu plānveida operācijām. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu, veikt nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi, kā arī asistēt ķirurgam dažādu ķirurģisko manipulāciju izpildē. Savas kompetences ietvaros, sadarboties ar pacienta ārstēšanā un aprūpē iesaistīto personālu. Nepieciešamības gadījumā sniegt pirmo neatliekamo palīdzību.

Prasības pretendentiem:

·         pirmā līmeņa augstākā profesionālā vai medicīnas māsas profesionālā izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja darba pieredze;

·         obligātas valsts valodas zināšanas. Vēlamas krievu valodas zināšanas;

·         teicamas komunikācijas un saskarsmes spējas;

·         precizitāte, augsta atbildības sajūta, kā arī spēja strādāt patstāvīgi un komandā;

• prasme noteikt prioritātes, spēja reaģēt un darboties neatliekamās situācijās.

Piedāvājam:

·         summēto darba laiku (12h vai 24h dežūras);

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         profesionālās izaugsmes iespējas.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām no 4,31 līdz  4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 5,36 līdz 5,74 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         samaksa par vienu 12 h dežūru (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 64,68 līdz 74,52 EUR Bruto, sertificētām māsām no 80,40 līdz  86,16 EUR Bruto;

·         samaksa par vienu 24 h dežūru (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 129,28 līdz 149,12 EUR Bruto, sertificētām māsām no 160,80 līdz 172,24 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV (ar norādi konkursam „Māsa 16. nodaļā”) elektroniski  uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!