Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: INTERNĀ APRŪPES MĀSA (27.Vispārējas kardioloģijas nodaļā)
    • Ievietošanas datums: 11/03/2020

INTERNĀ APRŪPES MĀSA (27.Vispārējas kardioloģijas nodaļā)

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu novērtēšanu, nodrošināt aprūpi nodaļas pacientiem. Veikt pacientu sagatavošanu diagnostiskajām un ārstnieciskajām procedūrām. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu. Izvērtēt pacientu aprūpes procesu un tā rezultātus u.c.

Prasības pretendentiem:

• medicīnas māsas izglītība;
  • reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;
  • vēlams sertifikāts nozarē;
  • vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;
  • prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;
  • teicamas saskarsmes spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta;
  • spēja strādāt patstāvīgi un komandā;
  • obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu).

Piedāvājam:

• summēto darba laiku (gan dienas darbs, gan 24h dežūras);
  • stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;
  • atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;
  • profesionālās izaugsmes iespējas.

Atalgojums:

• stundas PAMATA likme nesertificētām māsām no 4,31 līdz  4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 5,36 līdz 5,74 EUR/h Bruto;
  • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);
  • samaksa par vienu 8 h dežūru (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 43,12 līdz 49,68 EUR Bruto, sertificētām māsām no 53,60 līdz  57,44 EUR Bruto;
  • samaksa par vienu 24 h dežūru (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 129,28 līdz 149,12 EUR Bruto, sertificētām māsām no 160,80 līdz 172,24 EUR Bruto;
  • papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV (ar norādi konkursam „Internās aprūpes māsa 27.nodaļā”) elektroniski  uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!