Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: ANESTĒZIJAS MĀSA (39.Sirds ķirurģijas anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļā)
    • Ievietošanas datums: 11/03/2020

ANESTĒZIJAS MĀSA

(39.Sirds ķirurģijas anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļā)

Galvenie amata pienākumi:

Novērtēt operāciju zālē anestēzijā izmantojamās aparatūras tehnisko stāvokli un gatavību darbam (narkozes aparāts, monitori, perfuzori, sūkņi). Sagatavot darbam anestēzijā izmantojamo aparatūru, medikamentus, vienreizējo medicīnisko aprīkojumu. Asistēt ārstam anesteziologam-reanimatologam anestēzijas laikā. Nodrošināt pacientiem ārsta anesteziologa nozīmēto medikamentu saņemšanu un noteikto procedūru izpildi.  Sniegt neatliekamo palīdzību. Pēc darba sakopt savu darba vietu.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsas specialitātē;

·         vēlama pieredze anestēzijas māsas darbā operāciju zālē;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu);

·          teicamas saskarsmes spējas;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā.

Piedāvājam:

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         profesionālas izaugsmes iespējas.

·         darba laiku: dienas darbs, summētais darba laiks.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām no 4,31 līdz  4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 5,36 līdz 5,74 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         samaksa par vienu 8 h dežūru (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 43,12 līdz 49,68 EUR Bruto, sertificētām māsām no 53,60 līdz  57,44 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

CV un pieteikumus (ar norādi „Anestēzijas māsa 39. Nodaļā”) sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv, vai iesniegt personīgi, Personāla vadības daļā, Pilsoņu ielā 13, 2. Korpusā, 2.kabinetā, Rīgā, LV-1002.Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!