Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: MEDICĪNAS MĀSA ANESTEZIOLOĢIJAS NODAĻĀ
    • Ievietošanas datums: 11/03/2020

MEDICĪNAS MĀSA ANESTEZIOLOĢIJAS NODAĻĀ

Galvenie amata pienākumi:

Novērtēt operāciju zālē anestēzijā izmantojamās aparatūras tehnisko stāvokli un gatavību darbam (narkozes aparāts, monitori, perfuzori, sūkņi). Sagatavot darbam anestēzijā izmantojamo aparatūru, medikamentus, vienreizējo medicīnisko aprīkojumu. Asistēt ārstam anesteziologam-reanimatologam anestēzijas laikā. Nodrošināt pacientiem ārsta anesteziologa nozīmēto medikamentu saņemšanu un noteikto procedūru izpildi.  Sniegt neatliekamo palīdzību. Pēc darba sakopt savu darba vietu.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama pieredze anestēzijas māsas darbā operāciju zālē;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu);

·         teicamas saskarsmes spējas;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā.

Piedāvājam:

·         darbu 8h vai 24h režīmā

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         profesionālas izaugsmes iespējas;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām no 4,31 līdz  4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 5,36 līdz 5,74 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         samaksa par vienu 8 h dežūru (ieskaitot piemaksu par dienas posteni) nesertificētām māsām no 43,12 līdz 49,68 EUR Bruto, sertificētām māsām no 53,60 līdz  57,44 EUR Bruto;

·         samaksa par vienu 24 h dežūru (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 129,28 līdz 149,12 EUR Bruto, sertificētām māsām no 160,80 līdz 172,24 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV un pieteikumus (ar norādi konkursam

„MEDICĪNAS MĀSA Anestezioloģijas nodaļā”) uz e-pastu: personals@stradini.lv

vai personīgi Personāla vadības daļā, Rīgā, Pilsoņu ielā 13 , LV-1002

Tālrunis informācijai 67069725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!