Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: MEDICĪNAS MĀSA    Plaušu slimību un torakālās ķirurģijas centra 14.Nodaļā
    • Ievietošanas datums: 08/06/2020

VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca»   aicina pieteikties amatam    MEDICĪNAS MĀSA    Plaušu slimību un torakālās ķirurģijas centra 14.Nodaļā

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu novērtēšanu, nodrošināt aprūpi nodaļas pacientiem. Veikt pacientu sagatavošanu diagnostiskajām un ārstnieciskajām procedūrām. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi. Nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu. Izvērtēt pacientu aprūpes procesu un tā rezultātus u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·         prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·         teicamas saskarsmes spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta;

·         spēja strādāt patstāvīgi un komandā;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu).

Piedāvājam:

·         diennakts dežūras (8:00-8:00);

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām no 4,31 līdz  4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 5,36 līdz 5,74 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         samaksa par vienu 24 h dežūru (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 129,28 līdz 149,12 EUR Bruto, sertificētām māsām no 160,80 līdz 172,24 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV elektroniski (ar norādi konkursam „Medicīnas māsa 14.nodaļā”) uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kas tiks aicināti uz pārrunām!