Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam VIRSMĀSAS VIETNIEKS Onkoloģijas klīnikā

• Amats:
    • Ievietošanas datums: 05/03/2021

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadīgo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojuma kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par lielāko un modernāko ārstniecības iestādi Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli un motivēti darbinieki.

VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

VIRSMĀSAS VIETNIEKS Onkoloģijas klīnikā

Galvenie amata pienākumi:

• pārraudzīt pacientu aprūpes procesu, nodrošināt tā kvalitāti Onkoloģijas klīnikā;
  • pārraudzīt un kontrolēt LR likumdošanas, kā arī slimnīcas vadības izvirzīto prasību izpildi savā pakļautībā esošā personāla darbā;
  • nodrošināt higiēnas prasību, epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanu un kvalitātes pārraudzību aprūpes jomā;
  • pieprasīt Onkoloģijas centra aprūpes un aprūpes atbalsta darbiniekiem uzdoto darba pienākumu kvalitatīvu un savlaicīgu izpildi;
  • sadarboties ar Onkoloģijas klīnikas un citu struktūrvienību speciālistiem pacientu aprūpes procesa un operatīvā darba nodrošināšanai;
  • veikt citus virsmāsas noteiktos amata pienākumus;
  • piedalīties struktūrvienības rīta apspriedē un apgaitā.

Prasības pretendentiem:

• līmeņa augstākā profesionālā izglītība/bakalaura grāds veselības zinātņu jomā, vēlams maģistra grāds māszinībās, veselības aprūpē vai vadībā;
  • reģistrācija ārstniecības personu reģistrā, internās aprūpes māsas sertifikāts tiks uzskatīts par priekšrocību;
  • vēlama 5 gadu darba pieredze māsas darbā un obligāta 2 gadu darba pieredze onkoloģijas profila darbā;
  • precizitāte, iniciatīva, augsta atbildības sajūta, kā arī teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes;
  • spēja analītiski domāt un operatīvi pieņemt lēmumus, augsta stresa noturība;
  • labas iemaņas darbā ar datoru (MS Office vidē, elektroniskā sarakste, internets un darbs ar biroja tehniku, vēlama pieredze darbā ar Ārsta Birojs, Horizon, i-bode);
  • obligātas latviešu valodas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodu līmenī.

Piedāvājam:

• atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;
  • iespēju profesionāli pilnveidoties un gūt vērtīgu pieredzi;
  • profesionālu izaicinājumu, iespējas iemācīties, apgūt un ietekmēt vairākus procesus uzņēmumā;
  • stabilu atalgojumu (1800 Bruto, piemaksas par darba stāžu) un sociālās garantijas;
  • ikmēneša piemaksu (atbilstoši paveiktajam darbam).

CV, pieteikumu ar norādi konkursam: Virsmāsas vietnieks Onkoloģijas klīnikā un attīstības redzējumu par aprūpes procesa organizēšan, aprūpes kvalitātes nodrošināšanu  Onkoloģijas profila pacientiem (maks. 5000 rakstu zīmes) līdz 2021. gada 11.martam sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv; tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!