Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca» aicina pieteikties amatam

• Amats: INTERNĀ APRŪPES MĀSA (27.Vispārējas kardioloģijas nodaļā)
    • Ievietošanas datums: 11/03/2020

INTERNĀ APRŪPES MĀSA (27.Vispārējas kardioloģijas nodaļā)

Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientu vitālo funkciju, veselības stāvokļa novērtēšanu un uzraudzību. Veikt pacientiem ārsta nozīmēto ārstniecisko procedūru izpildi (brūču pārsiešana, šķidruma aspirācija u.c.). Veikt pacientu sagatavošanu akūtajām un plānveida operācijām, sagatavot vidi un aprīkojumu ķirurģiskām manipulācijām, asistēt ārstam ķirurģisko manipulāciju izpildes laikā, izvērtēt pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus, u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja pieredze māsu darbā ķirurģiskajā struktūrvienībā;

·         precizitāte, iniciatīva, augsta atbildības sajūta;

·         spēja analītiski domāt un pieņemt lēmumus, strādāt komandā neatliekamās situācijās;

·         spēja strādāt paaugstinātas slodzes un stresa apstākļos;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, krievu un angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī;

·         labas datora prasmes (Word, Excel, Outlook, Internet).

Piedāvājam:

·         summēto darba laiku (24h dežūras);

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         profesionālās izaugsmes iespējas.

algojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām no 4,31 līdz  4,97 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 5,36 līdz 5,74 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par dienas posteni vai darbu nakts stundās, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         samaksa par vienu 24 h dežūru (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) nesertificētām māsām no 129,28 līdz 149,12 EUR Bruto, sertificētām māsām no 160,80 līdz 172,24 EUR Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

Gaidām Jūsu CV (ar norādi konkursam „Māsa 4.Uroloģijas nodaļā”) elektroniski  uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegtus personīgi Personāla vadības daļā (Rīgā, Pilsoņu ielā 13, LV-1002). Tālrunis informācijai 6706 9725

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!