Vakances › VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca»

• Amats: MEDICĪNAS MĀSA Operāciju blokā D
    • Ievietošanas datums: 21/06/2021
Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca ir dibināta 1910. gadā un lepojas ar savu ilggadējo vēsturi un tradīcijām. Apgūstot modernākās tehnoloģijas, sekojot jaunākajām tendencēm un pakalpojumu kvalitātes prasībām, slimnīca ir kļuvusi par vienu no lielākajām un modernākajām ārstniecības iestādēm Latvijā, kura šobrīd nodarbina ap 3000 darbinieku. Mūsu panākumu garants ir profesionāli darbinieki!
VSIA «Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca»

aicina pieteikties amatam

MEDICĪNAS MĀSA Operāciju blokā D
Galvenie amata pienākumi:

Veikt pacientiem ārsta nozīmēto ārstniecisko procedūru izpildi. Veikt pacientu sagatavošanu akūtajām un plānveida operācijām, sagatavot vidi un aprīkojumu ķirurģiskām operācijām, asistēt ārstam ķirurģisko operāciju izpildes laikā, izvērtēt pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus, u.c.

Prasības pretendentiem:

·         medicīnas māsas izglītība;

·         reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;

·         vēlams sertifikāts nozarē;

·         vēlama iepriekšēja darba pieredze specialitātē;

·         prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties neatliekamās situācijās;

·         obligātas valsts valodas zināšanas, labas angļu valodas zināšanas;

·         teicamas komunikācijas un saskarsmes spējas;

·         precizitāte, augsta atbildības sajūta.

Piedāvājam:

·         darbu gan 8h, gan 24h dežūrās;

·         atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu;

·         stabilu atalgojumu un sociālās garantijas;

·         atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā

Atalgojums:

·         stundas PAMATA likme nesertificētām māsām  6,30 EUR/h Bruto, sertificētām māsām  7,20 EUR/h Bruto;

·         piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās  vai par dienas posteni, par darba stāžu, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku);

·         vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās  vai par dienas posteni) nesertificētām māsām no 1323,84 EUR/h Bruto, sertificētām māsām no 1512,00 EUR/h Bruto;

·         papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes).

CV un pieteikumu (ar norādi „MEDICĪNAS MĀSA  Operāciju blokā D”) sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv vai iesniegt personīgi Slimnīcas Personāla vadības daļā Pilsoņu ielā 13, 2.korpusa 2.kabinetā, Rīgā. Tālrunis  informācijai:  6706 9725