Aktualitātes › Profesionālās pilnveides programma “Māsas ( vispārējās aprūpes māsas) specializācija – SPECIALIZĀCIJA PERIOPERATĪVAJĀ APRŪPĒ

27/03/2022

PIETEIKŠANĀS IR UZSĀKTA, TIEK VEIKTA DALĪBNIEKU REĢISTRĀCIJA!

Latvijas Universitātes P.Stradiņa koledža ( Jūrmalā, Bulduros – Vidus prospekts 38) aicina pieteikties vispārējās aprūpes māsas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.6.0/17/1/001“Ārstniecības un ārstniecības atbalsta personāla kvalifikācijas uzlabošana” profesionālās pilnveides programmas ”Māsas (vispārējās aprūpes māsas) specializācijā:

Profesionālās pilnveides programma “Māsas ( vispārējās aprūpes māsas) specializācija – SPECIALIZĀCIJA PERIOPERATĪVAJĀ APRŪPĒ ( n60), (bezmaksas programmaMasas specializacija perioperativaja aprupe

SPECIALIZĀCIJA PERIOPERATĪVAJĀ APRŪPĒ ( n60)

Mērķauditorija – māsas

Mācības notiks laika periodā – 08.04.2022. – 01.08.2022.

Mācības plānot uzsākt – 08.04.2022.

Mācības ( teorētiskās daļa) – katra otrā piektdiena, sestdiena klātienē koledžā, praktiskās mācības norisināsies klīniskajā vidē ārstniecības iestādēs

Mācību ilgums – 480 stundas (no tām 336 stundas ir prakse)/ 5 mēneši

Dalībnieki iegūs apliecību 480 akadēmisko stundu apjomā.

Pieteikšanās koledžas mājas lapā – www.psk.lu.lv

Sīkāka informācija zvanot: Ārstniecības katedras vadītājai Janetai Strazdiņai (mob.tel. – 26319584).