MĀSA 32. Neatliekamās kardioloģijas nodaļā (Intensīvās terapijas palātas)

Galvenie amata pienākumi:

• veikt pacientu vitālo rādītāju novērošanu un dokumentēšanu; • veikt pacientu aprūpi, sagatavošanu akūtajām operācijām un ķirurģiskām manipulācijām; • veikt izgulējumu profilaktiskos pasākumus, nodrošināt medikamentu ievadi atbilstoši dokumentācijai; • sniegt neatliekamo palīdzību.

Prasības pretendentiem:

• medicīnas māsas izglītība; • reģistrācija ārstniecības personu valsts reģistrā; • vēlama pieredze anestēzijas māsas darbā operāciju zālē; • obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas svešvalodu zināšanas sarunvalodas līmenī (krievu, angļu); • teicamas saskarsmes spējas; spēja strādāt patstāvīgi un komandā.

Piedāvājam:

• stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; • atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu; • profesionālas izaugsmes iespējas. • Darba laiks: diennakts dežūras (8:00-8:00).

Atalgojums:

• stundas PAMATA likme 9,15 EUR/Bruto; • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās, iespējamas piemaksas par darba intensitāti vai risku); • vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās) 1921,00 EUR Bruto. • papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes). Lai pieteiktos vakancei spiediet šeit. CV un pieteikumu iespējams iesniegt arī elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv ar norādi „MĀSA 32. Neatliekamās kardioloģijas nodaļā”. Tālrunis informācijai 29244906.

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!