Māsa ar specializāciju anestēzijas, intensīvās un neatliekamā aprūpē

Orto klīnika ir Baltijā modernākais un pašreiz vienīgais privātais traumatoloģijas-ortop ēdijas, mugurkaula specializācijas un reimatoloģijas centrs. ORTO apvieno Latvijas labākos šo medicīnas jomu ārstus-speciālistus. Klīnika Latvijā darbojas kopš 2008. gada. ORTO gadā konsultējas vairāk kā 40 000 pacientu un tiek veiktas ap 3 000 operācijas. Aicinām darbā ANESTĒZIJAS MĀSU operāciju blokā (pilna slodze - 40 stundas nedēļā)

Piedāvājam: - Darbu modernā strauji augošā Eiropas līmeņa, šauri specializētā klīnikā - Mūsdienīgus darba apstākļus un kvalificētu profesionāļu komandu - Atbalstu, apmācības un lielisku pieredzi privātajā klīnikā Latvijā - Atvieglotus nosacījumus medicīnisko pakalpojumu saņemšanai klīnikā - Pilna darba slodze, dienas darbs, no pirmdienas līdz sestdienai (saskaņā ar grafiku) - Stundas likme no 9,50 līdz 13,00 EUR pirms nodokļu nomaksas

Pienākumi: - Veikt perifēro vēnu punkciju un kateterizāciju visiem pacientiem, kuru aprūpē iesaistīts anestezioloģijas dienests - Anestēzijas laikā uzraudzīt pacienta vitālās funkcijas - Veikt nepieciešamā inventāra un medikamentu sagatavošanu anestēzijas uzsākšanai un vadīšanai - Rūpēties par anestēzijas veikšanai nepieciešamo medikamentu un inventāra (i/v kaniles, anestēzijas maskas, intubācijas caurules u. c. ) esamību operāciju zālē pietiekošā daudzumā un labā tehniskā kārtībā - Veikt narkotisko analgētiķu un citu norakstāmo medikamentu uzskaiti Prasības: - Māsas izglītība un reģistrācija ārstniecības personu reģistrā - Apgūts neatliekamās palīdzības un katastrofu medicīnas vai paplašinātās kardiopulmonālās reanimācijas kurss - Zināšanas par intensīvajā terapijā un anestezioloģijā lietojamiem i/v infūziem, medikamentiem, to blakusefektiem, lietošanu un mijiedarbību - Zināšanas darbā ar narkozes aparatūru - Vēlams anestēzistes sertifikāts un praktiska darba pieredze anestēzijas māsas specialitātē - Augsta atbildības sajūta un prasme strādāt gan patstāvīgi, gan komandā Lūgums sūtīt savu CV uz vakances@orto.lv ar norādi “Anestēzijas māsa”