VIRSMĀSA 45. Mutes, sejas un žokļu ķirurģijas nodaļā

Galvenie amata pienākumi:

• organizēt struktūrvienības aprūpes darba procesu; • pārraudzīt un pilnveidot savā pakļautībā esošā personāla izglītību un kvalifikāciju; • pārraudzīt un kontrolēt LR normatīvā regulējuma, kā arī Slimnīcas vadības, izvirzīto prasību izpildi savā pakļautībā esošā personāla darbā; • organizēt un nodrošināt higiēniskā un pretepidēmiskā režīma plāna prasību, epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanu; • organizēt un nodrošināt medikamentu, medicīnas preču un medicīnas aparatūras uzskaiti, kontrolēt to izlietošanu paredzētajiem mērķiem; • sadarboties ar nodaļas un centra/klīnikas vadītāju/virsārstu optimāla pacientu aprūpes procesa nodrošināšanai; • sadarboties ar citu struktūrvienību virsmāsām pacientu aprūpes procesa nodrošināšanā; • organizēt pacientu aprūpes procesa pilnveidi, projektu izstrādāšanu un ieviešanu struktūrvienības darba procesā; • nodrošināt kvalitātes pārraudzību aprūpes jomā; • veikt citus virsmāsai noteiktos amata pienākumus.

Prasības pretendentiem:

• maģistra grāds veselības zinātņu jomā, pedagoģijā vai citās pielīdzināmās jomās vai aktīvas studijas programmā; • ārstniecības personu reģistrs māsas profesijā; • profesionālā pieredze māsas darbā vismaz 5 gadi; • vēlme strādāt dinamiskā un mainīgā darba vidē; • orientācija uz rezultātu un risinājumu meklēšanu; • spēja pieņemt patstāvīgus un uz attīstību vērstus lēmumus; • spēja vadīt kolektīvu, uzņemties iniciatīvu un atbildību; • labas komunikatīvās, patstāvīga darba un komandas darba prasmes; • labas iemaņas darbā ar datoru (MS Office vidē) u.c. ārstniecības iestāžu IT programmas; • valsts valodas zināšanas (C līmenis), vēlamas angļu valodas zināšanas.

Piedāvājam:

• darba laiku darba dienas no plkst. 8:00 līdz 16:00; • stabilu atalgojumu (2045,00 EUR Bruto) un sociālās garantijas; • mainīgo darba samaksas daļu pēc pārbaudes laika (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes); • atvieglotus nosacījumus veselības aprūpes pakalpojumiem Slimnīcā; • bezmaksas psihoemocionālais atbalsts Slimnīcas darbiniekiem; • atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu; • iespēju profesionāli pilnveidoties un gūt vērtīgu pieredzi; • profesionālu izaicinājumu, iespējas iemācīties, apgūt un ietekmēt vairākus procesus uzņēmumā.

Atalgojums: Lai pieteiktos vakancei spiediet šeit. CV un pieteikumu (ar norādi Konkursam “Virsmāsa 45. MUTES, SEJAS UN ŽOKĻU ĶIRURĢIJAS NODAĻA”) un attīstības redzējumu par aprūpes procesa organizēšanu nodaļā (maks. 5000 rakstu zīmes) līdz 2024. gada 31.martam sūtīt slimnīcas Personāla vadības daļai elektroniski uz e-pastu.

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!