VISPĀRĒJĀS APRŪPES MĀSA Poliklīnikā

Galvenie amata pienākumi:

• plānot un veikt hronisku iekaisīgo zarnu slimību pacientu aprūpi: • ievērot multidisciplināras komandas principus, sadarbojoties ar pacienta ārstēšanā iesaistītajām ārstniecības personām; • koordinēt pacientu izmeklējumus, konsīlijus un speciālistu apmeklējumus; • sniegt konsultācijas pacientam un pacienta tuviniekiem par pacienta veselības stāvokli un aprūpi (gan klātienē, gan telefoniski); • veikt ārstu nozīmētās manipulācijas (i/v infūzijas, z/ā injekcijas); • nodrošināt pacientu primāro un atkārtoto apmācību; • veikt pacientu aprūpes procesa un rezultātu novērtēšanu, ievērojot atgriezeniskās saites principu; • nodrošināt neatliekamās palīdzības sniegšanu, nepieciešamības gadījumā.

Prasības pretendentiem:

• izglītība māszinību jomā; • reģistrācija ārstniecības personu reģistrā; • darba pieredze māsas darbā; • prasme noteikt prioritātes, spēja ātri reaģēt un darboties komandā; • prasme strādāt ar datora biroju programmatūru; • obligātas valsts valodas zināšanas, vēlamas vismaz vienas svešvalodas zināšanas; • teicamas komunikācijas un saskarsmes spējas; • precizitāte, augsta atbildības sajūta.

Piedāvājam:

• atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu; • apmācību un profesionālo izaugsmi; • darbu darba dienās (8:00-16:00); • atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā.

Atalgojums:

• stabilu atalgojumu 1535 bruto un sociālās garantijas; • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darba stāžu); Lai pieteiktos vakancei spiediet šeit. CV un pieteikumu iespējams iesniegt arī elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv ar norādi „IEKAISĪGO ZARNU SLIMĪBU KABINETA MĀSA Poliklīnikā”. Tālrunis informācijai 29244906.

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!