Vakances › Ģimenes ārsta prakse Ziepniekkalnā (Rīgā)

• Amats: māsa
    • Ievietošanas datums: 12/11/2021

Ģimenes ārsta prakse Ziepniekkalnā (Rīgā) aicina savā kolektīvā

māsu.

Patreiz praksē 680 pacientu, no kuriem 665 bērni.Alga: no 1117 EUR (bruto par pilnu slodzi) + Covid piemaksasDarba laiks: nepilns/pilnsDarba pienākumi:-Pacientu pieraksta veidošana;-Telefoniskas un klātienes pacientu konsultācijas savas kompetencesietvaros;-Darbs ar datoru, dokumentāciju (visa dokumentācija aizpildāma datorā);-Manipulāciju veikšana (injekcijas, diegu izņemšana u. c. );-Vakcinācijas procesa organizēšanaPrasības:-Reģistrācija ārstniecības personu reģistrā;-Sertifikāts specialitātē (vēlams);-Latviešu valoda brīvi, krievu valoda- sarunvalodas līmenī (vēlama);-Augsta atbildības sajūta par uzticēto pienākumu izpildi;-Labas komunikācijas prasmes;-Prasme patstāvīgi un komandā organizēt darbu;-Covid sertifikāts (obligāti).Piedāvājam:-Sociālās garantijas;-Veselības apdrošināšanu;-Interesantu daudzpusīgu darbu;-Jaunu radošu kolektīvu.Pārbaudes laiks: 3 mēneši.Darba attiecību veids: darbs uz nenoteiktu laiku.Savu CV var sūtīt uz jelizaveta.aleksejeva@veselagimene.lv.