Vakances › Sociālās integrācijas valsts aģentūra

• Amats: Vecākā medicīnas māsa Rehabilitācijas pakalpojumu nodaļā
    • Ievietošanas datums: 22/11/2021

Sociālās integrācijas valsts aģentūra

(Reģistrācijas Nr.90001790030, Ārstniecības iestādes kods 1300-14001)

aicina pieteikties darbā

Vecāko medicīnas māsu

Rehabilitācijas pakalpojumu nodaļā

Galvenie pienākumi

• Organizēt un nodrošināt nodaļas vidējā un jaunākā ārstniecības personāla (turpmāk – pakalpojumu sniedzēju) ikdienas darbu
  • Nodrošināt higiēnas un pretepidemioloģiskā plāna prasību izpildi nodaļā
  • Organizēt regulāras medicīnisko iekārtu elektrodrošības un metroloģiskās pārbaudes un atļauju saņemšanu medikamentu iegādei atbilstoši Ārstniecības likumam

Darba vieta – Jūrmala, Dubultu prospekts 71

Prasības:

• Profesionālā vidējā vai augstākā izglītība veselības aprūpes jomā
  • reģistrācija ārstniecības personu reģistrā
  • vēlams sertifikāts specialitātē
  • valsts valodas prasme, vēlama krievu vai angļu valodas prasme sarunvalodas līmenī
  • prasme strādāt ar datoru (lietotāja līmenī MS Office, WEB)
  • labas saskarsmes spējas, prasme elastīgi reaģēt uz pārmaiņām, prasme strādāt komandā

Aģentūra piedāvā:

• darbu vienā no lielākajiem valsts rehabilitācijas centriem ar darba vietu Jūrmalā, sakārtotā un uz attīstību vērstā darba vidē
  • darbu uz nenoteiktu laiku, pilnu darba slodzi normālā darba laika organizācijā ar elastīga darba laika iespējām
  • motivējošu atalgojumu atbilstoši kvalifikācijai vidēji 1200.00 euro (par pilnu darba slodzi), sociālās garantijas (t.sk. veselības apdrošināšanas polise), piemaksas un apmaksātas brīvdienas saskaņā ar likumdošanu, atvaļinājuma pabalstu, papildatvaļinājumus
  • tālākizglītības kursu izmaksu segšanu
  • atbildīgu un interesantu darbu multiprofesionālā rehabilitācijas komandā un vērtīgu darba pieredzi

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītības dokumenta kopiju līdz 17.12.2021. sūtīt elektroniski uz e-pastu personals@siva.gov.lv vai iesniegt Sociālās integrācijas valsts aģentūras Personāla un dokumentu pārvaldības nodaļā Jūrmalā, Dubultu prospektā 71, LV-2015. Tālrunis informācijai 29256581 (Ludmila Jefimova, e-pasts: ludmila.jefimova@siva.gov.lv

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, informējam, ka pieteikuma dokumentos iekļautie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu tikai šīs vakances atlases procesu, datu pārzinis ir Sociālās integrācijas valsts aģentūra, adrese: Dubultu pr.71, Jūrmala, LV-2015.