Latvijas Māsu asociācijas valdes (2019.-2023.) pateicība

Aizvadītie četri gadi ir bijuši ne tikai dažādu ģeopolitisku un Covid-19 pandēmijas izaicinājumu, bet arī izsvērtu un mērķtiecīgu pārmaiņu pilns laiks.LMa valde izsaka pateicību par sniegto uzticību un izrādīto godu, dodot iespēju celt vispārējās aprūpes māsu prestižu, atjaunot profesijas standartus atbilstoši mūsdienu veselības aprūpes prasībām, pārstāvēt un aizstāvēt Latvijas māsu profesionālās, ekonomiskās un tiesiskās intereses.

Latvijas Māsu asociācija šobrīd ir mūsdienīga, atvērta inovācijām, savā darbībā vērsta uz kvalitāti, izaugsmi, augstu atbildību, iniciatīvu un pozitīvām pārmaiņām. Pateicoties spēcīgajam biedrības, vispārējās aprūpes māsu, sadarbības partneru un uzraugošo institūciju komandas darbam, veiksmīgai sadarbībai, atbalstam, iedrošinājumiem un profesionalitātei, ir izdevies sasniegt teicamus rezultātus, augt un attīstīties. Paldies ikvienam par veltīto laiku, kompetencēm un enerģiju šajā kopīgajā ceļa posmā.

Jaunajai valdei novēlam veiksmi, panākumus, turpināt pieņemt jaunus izaicinājumus, stiprināt māsu reputāciju un cieņu sabiedrības vidū, kā arī atgādinām filantropa un pirmā oficiālā miljardiera Džona Rokfellera vārdus “Panākumu atslēga ir darīt parastas lietas neparasti labi”.

Latvijas Māsu asociācijas valde (2019.-2023.):

Dita Raiska, Ilze Ortveina, Evija Bakša-Zveja, Ilva Aršauska, Aija Lielnora, Inita Veidemane, Jekaterina Jeremejeva, Inese Budzila, Agita Melbārde-Kelmere