MĀSA 91. Sirds ķirurģijas nodaļā

Galvenie amata pienākumi:

• veikt pacientu veselības stāvokļa novērtēšanu, plānot un sniegt aprūpi, dokumentēt to atbilstoši slimnīcā noteiktajai kārtībai; • sagatavot pacientu plānveida operācijām; • nodrošināt pacientiem ārsta nozīmēto medikamentu saņemšanu, veikt nozīmēto diagnostisko un ārstniecisko procedūru izpildi, kā arī sagatavot vidi un nepieciešamo aprīkojumu, kā arī asistēt ķirurgam dažādu ķirurģisko manipulāciju izpildē; • savas kompetences ietvaros sadarboties ar pacienta ārstēšanā un aprūpē iesaistīto personālu; • izvērtē pacienta aprūpes procesu un tā rezultātus u.c.; • nepieciešamības gadījumā sniegt neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Prasības pretendentiem:

• pirmā līmeņa augstākā profesionālā vai medicīnas māsas profesionālā izglītība; • reģistrācija ārstniecības personu reģistrā; • vēlama iepriekšēja darba pieredze; • obligātas valsts valodas zināšanas. Vēlamas krievu valodas zināšanas; • teicamas komunikācijas un saskarsmes spējas; • precizitāte, augsta atbildības sajūta, kā arī spēja strādāt patstāvīgi un komandā; prasme noteikt prioritātes, spēja reaģēt un darboties neatliekamās situācijās.

Piedāvājam:

• dienas darbs un 12/24h dežūrās; • atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu; • stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; • atvieglotus nosacījumus medicīniskajai aprūpei slimnīcā; • bezmaksas psihoemocionālo atbalstu Slimnīcas.

Atalgojums:

• stundas PAMATA likme 8,77 EUR/h Bruto; • piemaksas atbilstoši darba likumdošanai un koplīgumam (par darbu nakts stundās vai par dienas posteni, par darba stāžu); • vidējā mēnešalga par 168h (ieskaitot piemaksu par darbu nakts stundās vai par dienas posteni) 1989,00 EUR/h Bruto; • papildus mainīgā darba samaksas daļa (apmērs atkarīgs no sasniedzamo darba mērķu izpildes); Lai pieteiktos vakancei spiediet šeit. CV un pieteikumu iespējams iesniegt arī elektroniski uz e-pastu: personals@stradini.lv ar norādi „MĀSA 91. Sirds ķirurģijas nodaļā”. Tālrunis informācijai 29244906.

Pateicamies par atsaucību un lūdzam ievērot, ka sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju!