MĀSA ķirurģijas kabinetā

AS "Veselības centru apvienība" Medicīnas centrs “Vesels” aicina darbā

MĀSU ķirurģijas kabinetā Prasības: - Ārstnieciskās personas reģistrs;

- sertifikāts; - augsta atbildības sajūta par uzticēto pienākumu izpildi;

- vēlama pieredze līdzīgā amatā; - labas komunikācijas prasmes, spēja sastrādāties komandā, uzņemties atbildību un izrādīt iniciatīvu;

Pienākumi:

- pārsiešanas;

- ģipša uzlikšana;

- i/m injekcijas, brūču apstrādes.

Piedāvājam: - Darbu strauji augošā uzņēmumā - profesionālu kolēģu komandu un draudzīgu kolektīvu - uzņēmuma pakalpojumu privilēģiju karti

Darba alga (pirms nodokļu nomaksas): 10,00 EUR/h

Darba laiks: par darba laiku un grafiku vienosimies.

Darba vieta: Zāģeru iela 11, Rīga (Sarkandaugava)

Lai pieteiktos, rakstiet vai sūtiet CV uz norādīto e-pastu.

Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks aicināti uz pārrunām. Iesniedzot savu CV un pieteikumu, Jūs piekrītat dalībai norādītās vakances kandidātu izvērtēšanas un atlases procesā un saziņai ar Jums. Apliecinām, ka kandidātu izvērtēšanas un atlases procesā tiks nodrošināta tiesiska Jūsu personas datu apstrāde. Pēc konkursa noslēgšanās, Jūsu personas dati tiks dzēsti vai iznīcināti.

CV un pieteikumā norādāma tikai tā informācija, kas ir nepieciešama, lai objektīvi izvērtētu Jūsu kandidatūras atbilstību vakantajam amatam.

Ievērojot minēto, aicinām izvērtēt CV un pieteikumā iekļaujamās informācijas apjomu. Pārzinis: AS “Veselības centru apvienība”, reģ. Nr. 40103464662